5$ Bütçeye Steam'den Oyun Önerisi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
18,225
Alttakileri uygun gördüm. Öneriniz varsa alabilirim.

Ekran görüntüsü 2025-12-30 232105.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
sağlam bir kart oyunu, oyundan düşen kartları da satarak 0.90 cent civarına getirirsiniz oyunu.

sağlam bir kart oyunu, oyundan düşen kartları da satarak 0.90 cent civarına getirirsiniz oyunu.
Bu oyunu çokca görmeye başladım kart oyunları da hiç oynamam normalde bi denenir herkes sevdiyse

4 dolar daha koy rust al hayatından ol mantıklı fikir
Ben ve arkadaslarim oyle bir hata yaptik ve 3 Kisilik 3 yillik arkdas grubumuz Dagildi ve gunde araliksiz en az 5 ortalama 8 saat aktif olamayi gerektirdigi icin hayatimin 300 saatini verdim Sabah namazina Kalktigimda Abdest alirken HQ ,Raid mi yiyoz vs.. gibisinden seyler aklimi kurcaliyordu Kafam yerinde olmuyordu (bu arada ciddiyim sabah kalktigimda kafam yerinde olmuyordu ne yaptigimi ne dedigimi bile bilemiyordum nedenini bilmiyorum) her neyse 4 Hafta once Bagimliligimdan kurtulup sildim bir sekilde Suan Cok Daha iyi hissediyorum goz alti morluklari gitti sabah kafam yerinde kalkiyorum aklim basimda oluyor ve Cok daha mutlu ve enerjigim

Bu Cevap Rust Almayi dusunen Herkes icin ''ASLA ALMAYIN UZAK DURUN''

Son düzenleme:
Oyun olarak megabonk program olarak kesinlikle wallpaper engine.

Son düzenleme:
Dylight Alma istersen Gecen bir arakdasimla oynadik artik sarmiyor eskisi gibi Cok Sıkıcı gelıyor kolay ve karısık bence dylıght yerıne farklı bır sey al

Wallpaper Engine'i aldım sadece. DL'in grafikleri, fiziği vesaire de vasat geldi bana.

Bu oyunu çokca görmeye başladım kart oyunları da hiç oynamam normalde bi denenir herkes sevdiyse
expedition 33 ama kartlı versiyonu olarak düşünebilirsin, oturdumu kolay kolay kalkmazsın başından

Ben ve arkadaslarim oyle bir hata yaptik ve 3 Kisilik 3 yillik arkdas grubumuz Dagildi ve gunde araliksiz en az 5 ortalama 8 saat aktif olamayi gerektirdigi icin hayatimin 300 saatini verdim Sabah namazina Kalktigimda Abdest alirken HQ ,Raid mi yiyoz vs.. gibisindenseyler aklimi kurcaliyordu Kafam yerinde olmuyordu (bu arada ciddiyim sabah kalktigimda kafam yerinde olmuyordu ne yaptigimi ne dedigimi bile bilemiyordum nedenini bilmiyorum) her neyse 4 Hafta once Bagimliligimdan kurtulup sildim bir sekilde Suan Cok Daha iyi hissediyorum goz alti morluklari gitti sabah kafam yerinde kalkiyorum aklim basimda oluyor ve Cok daha mutlu ve enerjigim

Bu Cevap Rust Almayi dusunen Herkes icin ''ASLA ALMAYIN UZAK DURUN''
ben 2017 de satın almıştım 2023 gibi try hard oynama zamanım oldu 500 saat oynayabildim ama oynamadan çok Yt deki içerikleri bitirdim 24 saat tr sv de raid savunduktan sonra herşeyianlayabiliyorum.... cs2 ve rust pişman olmadığım pişmanlıklarım. Ve bende 2 arkadaşımı rust yüzünden kaybettim 😪😪

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,056
Üyeler
186,986
Son üye
omerkayra
Geri