🔥İndirim 35.999 TL Asus Zenbook 14 UX3407QA-QD379W

Konudaki ürün her ne kadar zenbook olsa da işlemci konusundan dolayı fazlaca düşündürüyor. Dün vatan bilgisayar'ın mağazasında;
Yukarıdaki ürünün mağazadan alış fiyatının 42 küsür olduğunu fark ettim, bu aralıkta bir ürün bakıyorsanız kesinlikle inceleyin derim.
Fiyat olarak o kadar çıkmak istemiyorum açıkçası. Ne kadar uygun olursa o kadar iyi benim için. İşlemciden kaynaklı sordum ben de perfomansı nasıl olur bilemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MacBook Air de düşünebilirsiniz. Fakat Windows olacaksa eğer asus işinizi fazlasıyla görür.
Hocam mac baktım düşündüm de fakat windows almak istiyorum.

Arkadaşlar böyle bir modele ihtiyacım vardı, pil ömrü uzun ve hafif bir bilgisayara. Laptop bakıyordum da mantıklı mı bu fiyata? Mantıklıysa eğer hemen alacağım.
MacBook Air her türlü daha mantıklı. Snapdragon laptop alınmaz.

MacBook Air her türlü daha mantıklı. Snapdragon laptop alınmaz.
Windows baktığımı söyledim bir önceki mesajda. Neden alınmaz hocam? Sadece bir kanıda bulunmak yerine sebeplerini de paylaşırsanız hem ben hem de okuyan arkadaşlar faydalanır.

Windows baktığımı söyledim bir önceki mesajda. Neden alınmaz hocam? Sadece bir kanıda bulunmak yerine sebeplerini de paylaşırsanız hem ben hem de okuyan arkadaşlar faydalanır.
ARM işlemciler Windows ile stabil çalışmıyor çünkü. Yazılımlarla çok uyumsuzluk var çoğu işi emülatörler ile yapmaya çalışıyorlar sonuç olarak gereksiz donma takılmalar oluyor. O yüzden Windows kullanmak için şimdilik çok daha verimsiz olan X86 işlemcileri kullanmak şart gibi. ARM isteyen ya bunlara Linux kursun ya da direkt MacBook alsın derim şahsen.

Fiyat olarak o kadar çıkmak istemiyorum açıkçası. Ne kadar uygun olursa o kadar iyi benim için. İşlemciden kaynaklı sordum ben de perfomansı nasıl olur bilemedim.

Hocam mac baktım düşündüm de fakat windows almak istiyorum.
Bu model de düşünebilirsiniz. Fiyat olarak sizin istediğiniz yerlerde.
Ofis vb tüm ihtiyaçlarınınızı fazlasıyla görür. Batarya uzun gider ve ekran kalitesi muazzam.

Windows olacaksa illaha asus da mantıklı olabilir. Fakat işlemciyi daha önce bir müşteri de gördüm. Sorun yoktu. Zaten günlük kullanımda işiniz görür.

Fakat ikinci el piyasası ve uzun vade de MacBook çok daha mantıklı bir seçim olacaktır. 2021 de m1 air aldım. Halen kullanıyorum. 9,250 ye almıştım. İkinci el şimdi 15 bandında. Benzer farklı marka ürünler olsa şu an bozulmuştu. Ya bataryası bitmişti. Yada fiyatı çok düşmüştü.

ARM işlemciler Windows ile stabil çalışmıyor çünkü. Yazılımlarla çok uyumsuzluk var çoğu işi emülatörler ile yapmaya çalışıyorlar sonuç olarak gereksiz donma takılmalar oluyor. O yüzden Windows kullanmak için şimdilik çok daha verimsiz olan X86 işlemcileri kullanmak şart gibi. ARM isteyen ya bunlara Linux kursun ya da direkt MacBook alsın derim şahsen.
Teşekkürler bilgilendirme için.

Bu model de düşünebilirsiniz. Fiyat olarak sizin istediğiniz yerlerde.
Ofis vb tüm ihtiyaçlarınınızı fazlasıyla görür. Batarya uzun gider ve ekran kalitesi muazzam.

Windows olacaksa illaha asus da mantıklı olabilir. Fakat işlemciyi daha önce bir müşteri de gördüm. Sorun yoktu. Zaten günlük kullanımda işiniz görür.

Fakat ikinci el piyasası ve uzun vade de MacBook çok daha mantıklı bir seçim olacaktır. 2021 de m1 air aldım. Halen kullanıyorum. 9,250 ye almıştım. İkinci el şimdi 15 bandında. Benzer farklı marka ürünler olsa şu an bozulmuştu. Ya bataryası bitmişti. Yada fiyatı çok düşmüştü.
Hocam istediğim özellikler tamamen mac bilgisayarı gösteriyordu zaten. Fakat ben windows istiyorum yoksa kesinlikle mac tercih edecektim.

Mantıklı olabilir.

MacBook Air de düşünebilirsiniz. Fakat Windows olacaksa eğer asus işinizi fazlasıyla görür.

air m4 alıcaksanız sorunuz varsa sorabilirsiniz şu anda aktif olarak kullanıyorum (yazılım mühendisliği okuyorum ve sesle ilgileniyorum)

air m4 alıcaksanız sorunuz varsa sorabilirsiniz şu anda aktif olarak kullanıyorum (yazılım mühendisliği okuyorum ve sesle ilgileniyorum)
Hocam herhangi bir uyumsuzluk problemi yaşıyor musunuz? Ben üniyi bitirdim fakat bilgisayar okumak istiyorum bir de programlarda uyumsuzluk olur diye almak istemedim.

Hocam herhangi bir uyumsuzluk problemi yaşıyor musunuz? Ben üniyi bitirdim fakat bilgisayar okumak istiyorum bir de programlarda uyumsuzluk olur diye almak istemedim.
ben daha yaşamadım hatta sanallaştırmada x86 mimarili cihazlardan kat kat iyi
bazı uygulamaları uyumluluk araçlarıyla çalıştırıyorsunuz ama ben daha hiç yaşamadım bunu (oyunlar hariç)

bazı uygulamaları uyumluluk araçlarıyla çalıştırıyorsunuz ama ben daha hiç yaşamadım bunu (oyunlar hariç)
Oyun zaten oynamayacağım o konuda sıkıntım yok. Benim endişem yazılım konusunda uyumluluk problemleri tek endişem açıkçası bu yoksa gözüm kapalı tercih edeceğim. Telefonum zaten ıphone o yüzden de mac olabilir aslında. Dediğim gibi uyumluluk ürkütüyor beni şu zamana kadar hep windows kulandım

işlemcisi iyi mi? düşük sistem gereksinimi gerektiren oyunları oynatır mı?

Birde alışma mevzusu var hocam alışabildiniz mi kolayca? Biraz tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Arada kaldım.

Ekran 1920x1200 artık çok düşük geliyor bana.

Geri