Hangi Assansins Creed oyununu oynamalıyım?

TheCC

80+
Reaksiyon skoru
51
Merhaba, epic gamesde indirim varken assasins creed almak istiyorum fakat hangilerini oynayacağımı hiç bilmiyorum daha önce hiç oynamadım.1. oyunundan başlamak istemiyorum hangi oyunlarını alayım tavsiyeleriniz nelerdir?

Birinci oyunu atla 2. oyundan böyle devam et

1767272996280.webp

Ubisoft indirimi geçerliyse direkt oradan alın. Aşağıda önerdiğim oyunları oynayabilirsiniz. Sırayla falan gitmeyin seriden nefret edersiniz. İnsanların çocukluk dönemlerine gelen Black Flag, Unity falan serideki iyi oyunlar değiller. O ortamı sevmiyorsanız zorlasanız da keyif almazsınız. Ha oynanmaz değiller, ama önermem.

Ayrıca Epic Games'den alınan Ubi oyunlarını, EG launcheri ile uğraşmadan Ubisoft launcherinden de indirebiliyorsunuz.

AC Origins al geç. Hem mekanikleri güncel hem de hikayesi diğerleri gibi baymıyor.

Ubisoft indirimi geçerliyse direkt oradan alın. Aşağıda önerdiğim oyunları oynayabilirsiniz. Sırayla falan gitmeyin seriden nefret edersiniz. İnsanların çocukluk dönemlerine gelen Black Flag, Unity falan serideki iyi oyunlar değiller. O ortamı sevmiyorsanız zorlasanız da keyif almazsınız. Ha oynanmaz değiller, ama önermem.

Ayrıca Epic Games'den alınan Ubi oyunlarını, EG launcheri ile uğraşmadan Ubisoft launcherinden de indirebiliyorsunuz.
odyses valhalla falan bunları önermiyo musunuz?

ac odyssey oyunu simdi ki yeni tarzina tasimalarindan beri yaptiklari en iyi oyun bence. hikayesi falan cok guzeldi. dlcleri de gayet guzel. alabiliyorsaniz dlcler dahil versiyonunu alabilirsiniz.

ayrica ubisoft store'da 600 liraya 280 lira kupon almistim gecen gun. indirimler devam ediyorsa oraya bir goz atin bence. epic'den daha uyguna alabilirsiniz oyunlari.

grafikler, oynanış, deniz savaşları vs. tereddütsüz Odssey derim.

Son düzenleme:
Sadece Odssey öneririm. Valhalla pandemi dönemi çok satılsa da, çoğu kişi tarafından başlarında terk edilen bir oyun. Gereksiz uzun ve eğlenceli değil. Son çıkan Shadows'u sadece yeni oyunlardan oynadım. Onu da önermiyorum. Shadows yeni formülde denediğim tek oyun. Dövüşler keyifli olsa da Japonya tırmanılacak alan yok. O kuleler falan hiç de keyifli değil, içleri falan Japonlara göre tasarlanmış aşırı dar bunalıyorsunuz. Kale vb. almak bir yerden sonra gereksiz angarya oluyor. Koşarak haritayı geçmenizi istemediklerinden dağ vb. aralardan yukarı çıkamıyorsunuz. At ile oradan oraya gidiyorsunuz. Hatta oyuncular çok şikayet yatpınca oyunun 3. haftasında eskide oyunlarda olan otomatik at ile yürü seçeneği getirdiler. Görev sistemi AC1 ile aynı, ara sahneler uğraşılmış gibi hissettirse de maalesef bir uğraş yok. Ne Japon kız ne de siyahi samuray öyle ilgi çekici bir arka hikayeye sahip değiller.

Odyssey bir ara bayağı insan oynadı ve kötü yorum görmedim. Origins, Odyssey, Vallhalla ve Shadows eski AC oyunlarından farklı bir tarzda oynanışı var. Uçurum fark yok ama tarzları aynı. Herkes de bu dört oyundan sadece Odyssey hakkında iyi konuşuyor.

Ama öncesinde Ezio üçlemesini ve Desmond hikayesini merak ediyorsanız AC3 öneririm. AC3 sonrası zaten seri sürekli hem teknik hem görevler hem de Ezio gibi bir karakter ve hikayesi altında ezilerek yok oluyor. Konsolda sadece AAA tüketen insanlara alternatif oyun olmadığından biraz satıyor. Bir de basit yani, başla ve bitir. Çoğu insan bir şeyleri bitirme hissinden oyun oynadığından o hislerini tatmin edecek kalitesi var.

Ben önce Ezio üçlemesini oynamanızı öneririm. Yukarıdaki bağlantıda AC2, Brotherhood ve Revelations için ayrıca PCGW sayfasına bakmanızı önerdim. Arada siteleri patlıyor, ama orada 1-2 ince ayar oluyor. Eski oyunlar olduğundan o ayarları yapıp oynayın. Çünkü güncel sistemlerde saçmalayabiliyorlar. Eski oyunları genel olarak 60 FPS sabitleyip, 1-2 düzelten patch yapıp oynamakta fayda var.

hocam konudan bağımsız bu ubisofta her girdiğimde tekrar e posta ve şifre istiyor . steam yada epic gibi direkt giriş bilgisi istemeden nasıl açılmasını sağlayabilirim? ayrıca bu uygulamada türkçe dilde yok sanırım bizdede ingilizce olmadığı için anlayamadığımdan size sormak istedim

hocam konudan bağımsız bu ubisofta her girdiğimde tekrar e posta ve şifre istiyor . steam yada epic gibi direkt giriş bilgisi istemeden nasıl açılmasını sağlayabilirim? ayrıca bu uygulamada türkçe dilde yok sanırım bizdede ingilizce olmadığı için anlayamadığımdan size sormak istedim
Giriş yaparken beni hatırla tarzı bir seçenek olmalı. Tarayıcı tarafında, tarayıcı sürümü değiştikçe cihazı tanımıyor. O bir tık Ubisoft'un saçmalığı.
Bunu işaretlemene rağmen atıyorsa Ubisoft connect tekrar indir. Önceden vardı da bunlarda harbi Arap görgüsüzlüğü var. Zırt pırt daha efektli, işlevsiz ve kasan arayüze geçiriyorlar. Önceki arayüz iyiydi ve Türkçe vardı. Bu arayüz geçtiklerinde daha getirmediler veya çeviren ekipler pek umursamıyor bilemiyorum.

2026-01-01_16-20.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,512
Üyeler
189,097
Son üye
Saluda
Geri