odyses valhalla falan bunları önermiyo musunuz?Ubisoft indirimi geçerliyse direkt oradan alın. Aşağıda önerdiğim oyunları oynayabilirsiniz. Sırayla falan gitmeyin seriden nefret edersiniz. İnsanların çocukluk dönemlerine gelen Black Flag, Unity falan serideki iyi oyunlar değiller. O ortamı sevmiyorsanız zorlasanız da keyif almazsınız. Ha oynanmaz değiller, ama önermem.
İlk olarak Ubisoft oyunlarını kendi mağazasından daha uyguna alabilirsin. Kod için biraz aşmak gerektiğinden Odyssey Gold sürümünü ekledim. Ayrıca season pass içerisinde yan hikayeler var. Aşağıda da hikaye olarak Ezio üçlemesi ve Desmond hikayesini bitiren AC3, bir de güncellerden Odyssey öneririm. Bunlar bitince AC'ye biraz ara ver. Zaten Ubisoft oyunlarının açık dünyası 1-2 tanesini arka arkaya oynayınca bıktırıyor. Belki Ezio üçlemesi bu konuda seni baymayabilir. Sonraki indirimlerde alırsın.
Ubisoft mağazası (Fransızlarda Araplar gibi bir görgüsüzlük var. Tüm Ubisoft siteleri...
Ayrıca Epic Games'den alınan Ubi oyunlarını, EG launcheri ile uğraşmadan Ubisoft launcherinden de indirebiliyorsunuz.
hocam konudan bağımsız bu ubisofta her girdiğimde tekrar e posta ve şifre istiyor . steam yada epic gibi direkt giriş bilgisi istemeden nasıl açılmasını sağlayabilirim? ayrıca bu uygulamada türkçe dilde yok sanırım bizdede ingilizce olmadığı için anlayamadığımdan size sormak istedimUbisoft indirimi geçerliyse direkt oradan alın. Aşağıda önerdiğim oyunları oynayabilirsiniz. Sırayla falan gitmeyin seriden nefret edersiniz. İnsanların çocukluk dönemlerine gelen Black Flag, Unity falan serideki iyi oyunlar değiller. O ortamı sevmiyorsanız zorlasanız da keyif almazsınız. Ha oynanmaz değiller, ama önermem.
İlk olarak Ubisoft oyunlarını kendi mağazasından daha uyguna alabilirsin. Kod için biraz aşmak gerektiğinden Odyssey Gold sürümünü ekledim. Ayrıca season pass içerisinde yan hikayeler var. Aşağıda da hikaye olarak Ezio üçlemesi ve Desmond hikayesini bitiren AC3, bir de güncellerden Odyssey öneririm. Bunlar bitince AC'ye biraz ara ver. Zaten Ubisoft oyunlarının açık dünyası 1-2 tanesini arka arkaya oynayınca bıktırıyor. Belki Ezio üçlemesi bu konuda seni baymayabilir. Sonraki indirimlerde alırsın.
Ubisoft mağazası (Fransızlarda Araplar gibi bir görgüsüzlük var. Tüm Ubisoft siteleri...
Ayrıca Epic Games'den alınan Ubi oyunlarını, EG launcheri ile uğraşmadan Ubisoft launcherinden de indirebiliyorsunuz.
Giriş yaparken beni hatırla tarzı bir seçenek olmalı. Tarayıcı tarafında, tarayıcı sürümü değiştikçe cihazı tanımıyor. O bir tık Ubisoft'un saçmalığı.hocam konudan bağımsız bu ubisofta her girdiğimde tekrar e posta ve şifre istiyor . steam yada epic gibi direkt giriş bilgisi istemeden nasıl açılmasını sağlayabilirim? ayrıca bu uygulamada türkçe dilde yok sanırım bizdede ingilizce olmadığı için anlayamadığımdan size sormak istedim