AOC, 24G2SPU/BK ürün değişimi için 25G4sre ve 24G42e önerildi

Rochroa

80+
Reaksiyon skoru
48
Daha önce kullandığım AOC 24G2SPU ürününün kronik sorunlu olmasından dolayı ürünü garantiye yollamıştım ve ürün değişim sürecine girmişti. AOC firmasından düzgün bir muadil ürün alabilmek içinde önerdikleri ürünleri reddediyorum ve 1. önerdikleri 24G4Xe modeli 2. önerdikleri 24G42e modeli ve 3. önerdikleri 25G4SRE modelleri hakkında bilgisi olanlara danışmak istiyorum. İlk önerdikleri ürün muhtemelen kronik sorunlu bir model 2. ve 3. model özellikler olarak güzel duruyor fakat 3. ürün hakkında düzgün bir inceleme videosu hatta normal bir inceleme videosu bile bulamadım o yüzden hangisini seçsem bilemedim. Aslında 3. modeli de reddedip yeni bir ürün önermelerini mi beklesem fakat 4. ürünü önermeyebilirler o yüzden kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım?
ekstra olarak bir kaç yerde 3. ürünün arada sırada ekranının gidip-kararıp 1-2 saniye gelmediği sorununu gördüm

3. Öneri Güzel duruyor ama bende kronik sorunu var mı bilmiyorum.

3. Öneri Güzel duruyor ama bende kronik sorunu var mı bilmiyorum.
valla hocam bir inceleme videosu ile karşılaşmadım o yüzden bende tam olarak emin değilim yoksa özellik olarak gayet güzel tabii benim amacım pivot + asansör sistemli 24G2SPU tarzında işte 165-180hz IPS monitör kapmaktı ama süreç uzadıkça uzuyor ekstra olarak 4. monitörü önerip önermeyeceklerini de bilmiyorum yada geriye dönük önerilen monitörleri seçip seçemeyeceğimi

valla hocam bir inceleme videosu ile karşılaşmadım o yüzden bende tam olarak emin değilim yoksa özellik olarak gayet güzel tabii benim amacım pivot + asansör sistemli 24G2SPU tarzında işte 165-180hz IPS monitör kapmaktı ama süreç uzadıkça uzuyor ekstra olarak 4. monitörü önerip önermeyeceklerini de bilmiyorum yada geriye dönük önerilen monitörleri seçip seçemeyeceğimi
son durum ne hangisini seçtin?

Büyük ihtimal bize önerdikleri 24G11ZE modelini. Bi 24g4ha önerseler direkt alırdım
evet hocam 24g11ze modelini önerdiler 2muadil ürün sunuldu dediler ama diğeri ne acaba
"İlk sunulan ürün ithalatçı firmanın stoklarında maalesef tükendi.
Tarafınıza 2 muadil ürün sunuldu
" diye geri dönüş sağladılar

evet hocam 24g11ze modelini önerdiler 2muadil ürün sunuldu dediler ama diğeri ne acaba
"İlk sunulan ürün ithalatçı firmanın stoklarında maalesef tükendi.
Tarafınıza 2 muadil ürün sunuldu
" diye geri dönüş sağladılar
yeni teklifi vermeleri ne kadar sürüyor ve eski teklife geri dönebilme hakkımız var mı?

yeni teklifi vermeleri ne kadar sürüyor ve eski teklife geri dönebilme hakkımız var mı?
1769589915036.webp

Ben kabul ettim özellikleri benim eski monitöre muadili tek kuşkum eski monitör gibi kronik olabilme ihtimali oda şans artık

doa formu verince hiç bir şey olmuyor kardeşim ben sana söyliyeyim amazona gittim biz öyle bir şey yapamayız diyordu kadına söyleyince bizde bir şey yapamayız diyor ortada şey gibi kalmıştım bende kabul ettim en son 24g4ha yı zaten onu dedim 27g4ha gönderdiler kendim kullanıyor olsaydım daha da uğraşırdım(24inç istediğim için) da abime vericektim iyi oldu onun için bana kalırsa pivotlu bir şey almaya çalış eğer olmazsa yapıcak bir şey yok ama tabi amazondan aldıysan diye diyorum bu monitörü eskiden amazon iade kısmı kapandığı için geri dönüş yapmıyorlar çok kesin bir şekilde kaç defa yazsam da formum var desem de hiç bir şey olmuyor aoc kendisine ulaşmak istesem öyle bir şeyde yapamıyorum tr de baya komediydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben monitörü alalı 2 aydan fazla oluyor galiba baya oldu çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,643
Üyeler
188,138
Son üye
kurtarcamkaçın
Geri