Yapay zeka saçmalığı ve daha fazlaları.

xxxZAURxxx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,738
Rahatsız olduğunuz birşeyler varsa sizde anlatın ama benim en son çok çok sinir olduğum şey Herşeye ama herşeye her ürüne Aİ ekledik felan demeleri çok sinirimi bozuyor.

Arkadaşım iyiki bir deli kuyuya taş fırlattı.
Nereye yüzümüzü çevirsek Aİ Aİ Aİ sanki eşek anırıyor bu nedir yani.

Bir diğer taraftan firmalar stabil çalışan yapıları bozmaya çalışmaları.
Mesela Ekran kartları eski 8 pin güç girişiyle şuana kadar bir sorun çıkmadı. Şimdi yeni güç girişini kullanıcaz diye inat ettiler kabloların kafası 180 derece sıcaklıklara kadar ulaşıyor Sıcaklığa dayanıklı plastik bile eriyor. Ulan niyetiniz evi yakmak mı?

Bir diğer yandan. Ramler standart hızda zaten baya performanslı. Expo, game bar felan zartı-zurtu anakartın biosuna gömdüler şimdi sistemler masaüstünde bile takılarak çalışıyor.

Ryzen sistemlerden söz etmiyorum bile. Teknik destek bölümlerine bir göz atın.

Telefonlarda bir gelişme yok. Hepsi yerinde sayıyor. Bir tasarımı çiğneyip çiğneyip piyasaya sunuyorlar.

Windows zaten herşeyi berbat etti. Yenilik yapmak adıyla altyapıyı şişirdikçe şişirdi. Yeni bilgisayar alan adam pişman oluyor keşke eskisini satmasaydım diye daha ferah kullanıyordu çünkü.

Arabalara gelince artık herkes telefon seçiyor gibi araba seçiyor. Yok şarjla benim araba seninkimden daha fazla gidiyor. Yok telefonda üyelik açıcam arabamı evden oturup sürücem.
Yok ben arka koltukta uyuyucam arabam beni götürücek. Herkes bir hava atma derdinde ama

Belki hatırlamadıklarım daha fazla şey var. Sonu ne olur sizce?

@xxxZAURxxx Özellikle bir kaç gündür X'teki Grok reyizin başına gelenlerden sonra bütün yapay zekalar genel bir upgrade gelecek gibi düşünüyorum.

@xxxZAURxxx Özellikle bir kaç gündür X'teki Grok reyizin başına gelenlerden sonra bütün yapay zekalar genel bir upgrade gelecek gibi düşünüyorum.
Hele Elon kendi bikinili fotosuna mükemmel demiş ya. Durumun ne kadar kötü olduğunun belirtisi.
Adamlar kafayı yemiş abi, Uyuşturucu mu kullanıyor bunlar?

Hele Elon kendi bikinili fotosuna mükemmel demiş ya. Durumun ne kadar kötü olduğunun belirtisi.
Adamlar kafayı yemiş abi, Uyuşturucu mu kullanıyor bunlar?

Elon'un yaptığı işleri normal kafayla yapmak mümkün mü sence? :D

Yani şurada bana kimse dünyanın en zengin kişisinin kafasının pırıl pırıl olduğunu savunmasın. :D:D

Elon'un yaptığı işleri normal kafayla yapmak mümkün mü sence? :D

Yani şurada bana kimse dünyanın en zengin kişisinin kafasının pırıl pırıl olduğunu savunmasın. :D:D
Nasıl normal olarak kabul ediyorlar adamları?
Sıradan biri yapsa mahallede sakin gezemez abi. Gelen giden parmaklar adamı.

Daha çok kazanmak. Ve daha da çok kazanmak. Sınırsız kazanma üzerine kurulu Kapitalizm. Daha da fazla kazanabilmek için de sürekli yeni bir şeyler icad etmek gerekiyor. Yapay zekâ yeni bir şey değil. Sade adı yeni ve insanlara olmazsa olmaz olarak dayatılıyor. Öyle yapmazlarsa satamazlar. Şimdiye kadar öylesine vardı, satılamıyor du.

Firmalar artık ihtiyaç değil, algı satıyor. Donanımları kobay gibi biz test ediyoruz, yazılımlar ise özellik değil dert ekliyor. Tüketici yeter deyip cüzdanını kapatana kadar bu yarım yamalak ürün devri devam eder.

yapay zekaya saçmalık diyen kendi aklını sorgulasın
çok hızlı bir şekilde gelişen bir yapı kullanmayı bilene mücevher bilmeyen de gelir böyle konular açar zaten

Eskiden ürünleri kaliteli yapmak için çabalayan firmalar, günümüzde kolay para için çabalıyor. Yapayzeka onlar için nimet ve kalite düşüşü kaçınılmaz her sektörde görüyorum ben kalite düşüşünü. Kolay para için herşeyi yapar bu adamlar, üstelik benim sinir olduğum, teknoloji olsun oyun olsun son tüketici resmen BETA Tester oldu, biz paramızla betaya katılıyoruz ve feedback veriyoruz firmaya saçma sapan bir sistem var, mesela İphone katlanabilir telefon çıkartcak diyorlar, eminim ki çıkar çıkmaz milyonlarca kişi satın alacak ama farkında değiller o milyonlarca kişi firma için tester, o telefonu test edicekler para kazanıp asıl telefonu 2. nesilde çıkartacaklar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,974
Üyeler
188,860
Son üye
beko02zaza
Geri