İphone 17 mi Samsung Galaxy S25 Ultra mı

phxey41

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
260
İphone 17 78k S25 ultra 82k
256gb olarak bakıyorum bütçemde bu 2 telefon arasında daha üstü zor
İçimde bi iphone merakı var hiç kullanmadım ama androidden sonra zor diyolar
kamera kalitesi olarak benzerler videolarını izledim ama iphone her türlü iphone gibi geliyo
sizce ne yapmalı veya başka öneriniz var mı

Tercih meselesi daha önce iyi android kullandıysan sana zor gelir.

Ben 13 aldım memnun etmedi s23 aldım hala kullanıyorum.

yani kısman yüzde 70 ama belki daha farklı bi fikir atılır şunda şunlar daha iyi ona o para verme şu sorunlar var gibi gibi
iphone al gitsin hoca hevesin var sonuçta, olmasaydı diğer modeller düşünülürdü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayata bir kere geliyorsun

kamera kalitesi olarak benzerler videolarını izledim ama iphone her türlü iphone gibi geliyo
alışma muhabbeti çok saçma hocam ya , androidden apple a , apple dan androide sürekli geçiş yaptığım dönem vardı ve sorarsan maksımum 1-2 saat yadırgarsın

Alışma konusunda sıkıntı yaşamassın ama s25 ultra farkı konumda bir cihaz 17'den ios kullanma hevesin varsa 17'de olabilir

Alışma konusunda sıkıntı yaşamassın ama s25 ultra farkı konumda bir cihaz 17'den ios kullanma hevesin varsa 17'de olabilir
öyle daha el telefonu gibi iphone
daha çekici duruyo tasarımı
fotoları falan daha canlı
yazılım vs olarak fikrim yok

s26 ultra çıkacak 52 gün kaldı s25 ultra ile aynı fiyatta olacak yurt dışında o yüzden trde 95k falan olur benim açımdan 17 pro maxtan daha iyi bi telefon kamera hariç zoom ihtiyacın varsa o da nötrlenir
ben iyice araştırdım kamu mağazasından alırsan 512 gb halini 85kya falan denk getirebiliriz galiba ben 16 gb ram olduğu için 1 tb düşünüyorum s wallet ile biraz daha para iadesi oluyor onla 60w şarj aleti alırsın buds 4 pro da 4kya gelir

öyle daha el telefonu gibi iphone
daha çekici duruyo tasarımı
fotoları falan daha canlı
yazılım vs olarak fikrim yok
Hoca iki markanında amiral gemisini kullandım yazılım konusunda sadece instagram optimizesi daha iyi iosun onun dışı iosta kullanıcı androidde admin sensin tasarım olarak bence s25u daha premium pm modelleri daha çekici iphoneların

s26 ultra çıkacak 52 gün kaldı s25 ultra ile aynı fiyatta olacak yurt dışında o yüzden trde 95k falan olur benim açımdan 17 pro maxtan daha iyi bi telefon kamera hariç zoom ihtiyacın varsa o da nötrlenir
ben iyice araştırdım kamu mağazasından alırsan 512 gb halini 85kya falan denk getirebiliriz galiba ben 16 gb ram olduğu için 1 tb düşünüyorum s wallet ile biraz daha para iadesi oluyor onla 60w şarj aleti alırsın buds 4 pro da 4kya gelir
ben de onu bekliyom da 95 çok değil mi

Geri