İphone 17 mi Samsung Galaxy S25 Ultra mı

Şimdi f/p açısından baktığımızda kesinlikle samsung , diyelim ki hevesin var iphone kullan beğenmezsen satarsın zaten piyasası iyi iphoneların ama bence samsung al zamanında bir kaç kere iyi iphone telefon kullandım sonra androide geri döndüm

a serisini hangi one ui ile kullanmıştınız s ile a serisinin alakası yok bir de yeniler yine eski s serilerine yaklaşmıştır biraz
2019-2020 yıllarında A50 olarak almıştım işletim sistemini hatırlamıyorum, ayrıca zaten S serisi ile A serisinin farklı olduğunu belirtmişim zaten. Telefonu da elimden çıkarıp gidip Iphone 7 almıştım ikinci el 3-4 sene kadar da kullanmıştım hiç üzmemişti.

Yıllarca iphone kullandım en sonki telefonum iphone 13tü ve nihayet bir delilik yapıp xiaomi 15 aldım 30kya yurtdışı aldığım en mantıklı kararlardan birisiydi bi 15k daha olsaydı xiaomi 15 ultra alırdım, para derdim olmasa direkt s25 ultra çekerdim

İphone 17 78k S25 ultra 82k
256gb olarak bakıyorum bütçemde bu 2 telefon arasında daha üstü zor
İçimde bi iphone merakı var hiç kullanmadım ama androidden sonra zor diyolar
kamera kalitesi olarak benzerler videolarını izledim ama iphone her türlü iphone gibi geliyo
sizce ne yapmalı veya başka öneriniz var mı
25u

Hocam eskiden android cihazlar ile ios cihazlar arasında çok fark vardı şuan ne istediğin önemli büyük ekran batarya işletim sistemi gayet iyi küçük ekran taşıması kolay ekranı iyi oled 120hz stabil arayüz şu bir gerçek iki cihaz da sizi üzmeyecektir sadece film dizi maç falan izliyorsanız ben nöbet tutuyorum ekran büyüklüğü benim için önemli mesela bu unsurları göz önünde bulundurman gerekli ayrıca iphone çılgınlığı var ve cihaz değer kaybetmiyor
yani telefonda çok oyun vs oynamıyorum
bazen maç izlerim video izlerim onun dışında sosyal medya
üviye giderken bakıyorum vs şarjını yiyorum genelde teleofunun çok elimde oluyo sabah 100se bazen 1 kere daha şarja takıyorum;insanların dediğine göre s25u daha mantıklı gibi duruyo

üviye giderken bakıyorum vs şarjını yiyorum genelde teleofunun çok elimde oluyo sabah 100se bazen 1 kere daha şarja takıyorum;insanların dediğine göre s25u daha mantıklı gibi duruyo
Hocam video izliyorsanız ve pil lazım ise s25u daha iyi olacaktır ki normalde iki cihaz rakip bile değil dediğim gibi

bence şu anki durumda 25 ultra alınmaz 26 ultra al almadan önce 17 alıp hevesini giderebilirsin nasıl olsa fiyatı düşmüyor

niye alınmaz 25u
26 ultranın özelliklerine bakabilirsin hem çıkış fiyatı 1300 dolar olacak 1400 yerine
mesela açılıp kapanabilir hayalet ekran var hangi telefonda olacak ondan başka? hiçbirinde yok öyle bir şey sadece huawei telefona bakılıp bakılmadığını sensörle kontrol edebiliyordu sanırım bildirim veriyordu

26 ultranın özelliklerine bakabilirsin hem çıkış fiyatı 1300 dolar olacak 1400 yerine
çıktığı zaman direkt alabilecek miyimki 52 gün var dedi galiba birisi zaten
1300dolar 55k yapıyo ayrıca vergisi falan kaça gelecek

çıktığı zaman direkt alabilecek miyimki 52 gün var dedi galiba birisi zaten
1300dolar 55k yapıyo ayrıca vergisi falan kaça gelecek
kamuda çalışan tanıdığın varsa onla konuş samsungta kamu mağazası oluyor 25 ultrada %15 indirim olmuş
lansman vakti 2 kat hafıza aynı fiyata oluyor benim tahminim olarak 256 gb 99999 512 gb 99999 1 tb 110000-115000 olur diye düşünüyorum kamu indirimini kullandığında 85000e düşer samsungun s wallet uygulamasına para atarak onu kullanarak alırsan ordan da 3k falan iade ediyor şarj aletini beleşe getirirsin bi de telefonla birlikte kulaklık gibi aksesuarlar %50 indirimli oluyor buds 4 pro eklersin 26 ultrayla çıkacak bence
ek olarak 1 tb versiyonunda 16 gb ram var diğerlerinde sıradan kullanıcı için 12 yeter bence ama ben sürekli expert raw ile foto çekip düzenleyip kendime fotoğraflardan pdf falan oluşturacağım o yüzden 512 gb alsan yeter

Geri