❌İndirim Bitti! Amazon'da Kitaplar 59₺ ve Altı🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ne anlatiyon 50 liraya kitap mi kaldı 50 den fazla kitap kaldı zurna alacagina 4 kitap al zurna parasinada az kültürlen
Sen çok zekisin amazonu yeni keşfetmiş gelmiş burada konuşuyor.Burası sıcak fırsatlar konusu.Soğuk fırsatlar değil.Hem benim amazondaki aylık kitap alıp okuma sayım seninkinin min 3 4 katı

Bu indirim değil ki
Tum hepsine baktinmi bide d r ile kiyasla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen çok zekisin amazonu yeni keşfetmiş gelmiş burada konuşuyor.Burası sıcak fırsatlar konusu.Soğuk fırsatlar değil.Hem benim amazondaki aylık kitap alıp okuma sayım seninkinin min 3 4 katı
Begenmediysen bakma cnm sicak firsat d r de 200₺ bazi kitaplar burda 50

Abi neden herkes birbirini gömmeye çalışıyor burada ya kitaplar pahalı diye uzun zamandır bakmıyordum yeğenime bir dünya kitap aldım bir teşekkür etmek ya da görmezden gelmek bu kadar mı zor ya hep bir eleştiri hep bir yerme yerince indirim kuponu kazanıyorsunuz sanki ayıp ya koca koca adamlar

Abi neden herkes birbirini gömmeye çalışıyor burada ya kitaplar pahalı diye uzun zamandır bakmıyordum yeğenime bir dünya kitap aldım bir teşekkür etmek ya da görmezden gelmek bu kadar mı zor ya hep bir eleştiri hep bir yerme yerince indirim kuponu kazanıyorsunuz sanki ayıp ya koca koca adamlar

Katılıyorum. Bir o kadar da ben aldım. Konu için teşekkürler.

40 50 liraya kitap mı kalmış arkadaşlar neyini tartışıyorsunuz, paylaşım için teşekkürler kardeşime seçtim birkaç tane.

Kitapyurdu'da iyidir. Teslim alma noktasını seçerseniz kargo 7 TL'ye gelir,amazondan ucuz genel olarak.

Fiyatlar normal, bir indirim yok. İndirimli kitap arıyorsanız set halinde bakmak mantıklı örnek:

Bu seti 344'e almıştım tanesi 14-15 liraya denk geliyordu, şimdi de 20'e denk geliyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,112
Üyeler
187,450
Son üye
BedirhanAyd
Geri