svartoli6
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
İndirim nerede hem hani madem indirimli paylaşacaksınız kaç aydır olan indirimi yeni mi paylaşıyorsunuz?
Ne anlatiyon 50 liraya kitap mi kaldı 50 den fazla kitap kaldı zurna alacagina 4 kitap al zurna parasinada az kültürlenİndirim nerede hem hani madem indirimli paylaşacaksınız kaç aydır olan indirimi yeni mi paylaşıyorsunuz?
Sen çok zekisin amazonu yeni keşfetmiş gelmiş burada konuşuyor.Burası sıcak fırsatlar konusu.Soğuk fırsatlar değil.Hem benim amazondaki aylık kitap alıp okuma sayım seninkinin min 3 4 katıNe anlatiyon 50 liraya kitap mi kaldı 50 den fazla kitap kaldı zurna alacagina 4 kitap al zurna parasinada az kültürlen
Tum hepsine baktinmi bide d r ile kiyaslaBu indirim değil ki
Begenmediysen bakma cnm sicak firsat d r de 200₺ bazi kitaplar burda 50Sen çok zekisin amazonu yeni keşfetmiş gelmiş burada konuşuyor.Burası sıcak fırsatlar konusu.Soğuk fırsatlar değil.Hem benim amazondaki aylık kitap alıp okuma sayım seninkinin min 3 4 katı
Abi neden herkes birbirini gömmeye çalışıyor burada ya kitaplar pahalı diye uzun zamandır bakmıyordum yeğenime bir dünya kitap aldım bir teşekkür etmek ya da görmezden gelmek bu kadar mı zor ya hep bir eleştiri hep bir yerme yerince indirim kuponu kazanıyorsunuz sanki ayıp ya koca koca adamlar