Laptop için Gamepad Önerileri

Bütçeni bir miktar yükselt ve şu ürünlerden birini al. Tasarımları farklı hepsi aynı gamepad.

Taksit'e alırım diyorsan şu da alınabilir.

Hall effect içermeyen gamepadlere ₺600-800 gibi paralar verilmez. En kötü hiç mi artmıyor şu tarz ürünler alınabilir. Yani bozulacağı garanti olan üründe, daha uygununa gitmek çok daha mantıklı. Ama bütçe yükseltip X5 alın.

ben PC de kulllaniyorum SIKINTI yasamiyorum.Sen kötü buluyorsan o senin sorunun.Senin sunduklarin mi iyi oldu tamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende sana elli cesit Gamepad atayim istersen.PC icin uygun olmayan Laptop dami uygun ?adam Laptop ile oynayacak.
Pc ile laptopun ne farkı var Allah aşkına? Konu hakkında gram bilginiz yok bir de trip atıyorsunuz.

• Hahaha
Reaksiyonlar: HKNG
Pc ile laptopun ne farkı var Allah aşkına? Konu hakkında gram bilginiz yok bir de trip atıyorsunuz.
isine bak ben zaten fark var demedim.orada yanlis anlasilma oldu sanirim.Konu hakkinda bilgim yok senin var.oldumu simdi cocuk yuvasi gibi.al simdi formunu bir tarafina yetkilierde silsin profilimi

isine bak ben zaten fark var demedim.orada yanlis anlasilma oldu sanirim.Konu hakkinda bilgim yok senin var.oldumu simdi cocuk yuvasi gibi.al simdi formunu bir tarafina yetkilierde silsin profilimi
Kardesim sakin ol kavgaya gerek yok hepinize teşekkür ederim saolun

Hepinize teşekkürler sadece karar asamasi kaldi bana saolun hangisini alsam karar veremiyorum gamepoweri mi alsam digerini mi

Bütçeni bir miktar yükselt ve şu ürünlerden birini al. Tasarımları farklı hepsi aynı gamepad.

Taksit'e alırım diyorsan şu da alınabilir.

Hall effect içermeyen gamepadlere ₺600-800 gibi paralar verilmez. En kötü hiç mi artmıyor şu tarz ürünler alınabilir. Yani bozulacağı garanti olan üründe, daha uygununa gitmek çok daha mantıklı. Ama bütçe yükseltip X5 alın.
X5 nedir hocam

Kardesim sakin ol kavgaya gerek yok hepinize teşekkür ederim saolun

Hepinize teşekkürler sadece karar asamasi kaldi bana saolun hangisini alsam karar veremiyorum gamepoweri mi alsam digerini mi

X5 nedir hocam
Mesajda bağlantısını attığım gamepad EasySMX X5

Hocam simdi bana net soyle hangisi sence acikca soyle kararsiz kaldim
Bütçen ₺1000 çıkıyorsa EasySMX X5. Ben o siteden klavye aldım bir sorun yaşamadım. Zaten EasySMX firmasının yerel distrübitörü.
Siteye güvenmiyorsan taksitle İncehesap'dan Gamepower gamepadi.

İkisi de benzer ürünler, hall effect sensörü var.
Bütçen yetmiyorsa yukarıda önerdiğin Kontroland'ı ₺400 alın. Hall effect içermeyen ₺1000 altı ucuz ürünlerde çok para vermeye gerek yok. Hall effect ömrünü uzatıyor kısaca.

Bütçen ₺1000 çıkıyorsa EasySMX X5. Ben o siteden klavye aldım bir sorun yaşamadım. Zaten EasySMX firmasının yerel distrübitörü.
Siteye güvenmiyorsan taksitle İncehesap'dan Gamepower gamepadi.

İkisi de benzer ürünler, hall effect sensörü var.
Bütçen yetmiyorsa yukarıda önerdiğin Kontroland'ı ₺400 alın. Hall effect içermeyen ₺1000 altı ucuz ürünlerde çok para vermeye gerek yok. Hall effect ömrünü uzatıyor kısaca.
Butcem yeter hocam x15 e ne dersin valla dedigim gibi baska formlara baktim sen iyi yazmissin anliyosun seni dinlemek en iyisi sen ne dersen onu dusuncem

Butcem yeter hocam x15 e ne dersin valla dedigim gibi baska formlara baktim sen iyi yazmissin anliyosun seni dinlemek en iyisi sen ne dersen onu dusuncem
Secuzi, Gamepower falan bu X15 replikası alabilirsin. Bu fiyata gayet iyi.

Son düzenleme:
Tamamdir hocam ya gamepower ya da x15 kesinlesti

EasySMX X15 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Hall Triggers - D – Connect Game https://shop.connectgame.com.tr/pro...itch-uyumlu-siyah?_pos=2&_sid=5fb2cf6d7&_ss=r. Bu siteden alsam guvenilirmi ki sikinti yasarmiyim hic yorum fln yok
Ürünleri Türkiye'ye getirenler bunlar. Daha önceden klavye aldım sorun yaşamadım. Bu arada beyaz modeli de var.

2026-01-04_23-22.webp

Geri