Doğum gününüzü önemser misiniz

Kurtbeyss

80+
Reaksiyon skoru
184
7 ocak benim doğum günüm, yani heyecanlı mıyım, hayır. 16 yaşıma gireceğim şu zamana kadar hiç bir doğum günüme böyle aman aman heyecanlanmadım. kutlamayan olursa da dert etmem ailem + kız arkadaşım kutlasın benim için kafi bir durum. dert etmem böyle şeyleri.

peki bunlar sizin için önemli durumlar mı, siz ne düşünüyorsunuz

öncelikle doğum gününüz kutlu olsun bana göre çok boş gereksiz doğum günüm aklıma bile gelmiyor

DOĞUM GÜNÜNDE YILBAŞINDA benim şekli şemal bu
a7740c43fb08eba68b108ec8174c6b83.webp

öncelikle doğum gününüz kutlu olsun bana göre çok boş gereksiz doğum günüm aklıma bile gelmiyor
çok teşekkür ederim, yani bence çok boşlamakta pek iyi gelmiyor bana. dozunda çok abartmadan idealdir kutlanması bence

çok teşekkür ederim, yani bence çok boşlamakta pek iyi gelmiyor bana. dozunda çok abartmadan idealdir kutlanması bence
boşla gitsin bi tek pasta ye o kadar doğum günü ne dostum hepimiz yaşıyor büyüyor ölüyoruz. ölür ölmez bile para spor siyaset konuşmaya başlıyorlar. pastadan kalori ve tat al yeter

7 ocak benim doğum günüm, yani heyecanlı mıyım, hayır. 16 yaşıma gireceğim şu zamana kadar hiç bir doğum günüme böyle aman aman heyecanlanmadım. kutlamayan olursa da dert etmem ailem + kız arkadaşım kutlasın benim için kafi bir durum. dert etmem böyle şeyleri.

Annem hep yapmadığı benim çok sevdiğim bir yemek yapar. Babam falan bir şeyim eskidiyse alır, bir pasta keser yeriz. Çok değerli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Büyümenin güzel bir şey olduğunu da..

Annem hep yapmadığı benim çok sevdiğim bir yemek yapar. Babam falan bir şeyim eskidiyse alır, bir pasta keser yeriz. Çok değerli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Büyümenin güzel bir şey olduğunu da..
bence de çok değerli, önemli bir olay değil. büyümek konusunda ise bir fikrim yok ya... olsa da olur olmasa da, olur zararı yok

bence de çok değerli, önemli bir olay değil. büyümek konusunda ise bir fikrim yok ya... olsa da olur olmasa da, olur zararı yok
Katılıyorum. Bir yandan ölüme daha fazla yaklaşıyorsun, bir yandan büyüyor/gelişiyor/değişiyorsun.

Yaşlandığım için hiç bir şeyi kutlamıyorum aksine üzülüyorum 16'ımdan sonra fark ettim bunu.

şimdiden doğum günün kutlu olsun hocam
açıkçası hiç kutlanmayınca ne kadar kutlanmayacağını bilsen de insan bir yandan istiyor birilerinin seni önemsemesi hatırlaması hediye olmasa bile sadece kutlamasını istiyor
halen ukdedir mesela

sanki ilk kez mi doğuyorum anam babam sevdiklerimin yanımda o bana yeter

Geri