❌İndirim Bitti! SEGOTEP MU TH6 Siyah 2x120mm ARGB Hava Soğutucu 1499TL

kuleler, ön kasanın fanına bakacak. sen ters olan yukarı bakacak şekilde yapmışsın. hatalı montajdan dolayı ürüne laf etme
intellerde bazen öyle montaj yapılıyor
amd lerde egsoza bakıyor

Sağlam sıkmışlar hacı 280w çeken herhangi bir işlemci bunla alev alır
Aynı bunun gibi 6 bakır ısı borulu kaliteli soğutucular (Peerless Assassin 120 SE gibi) 280w işlemciyi throttling olmadan soğutabiliyor. Ayrıca bu soğutucunun 32 db'de çıktığı devir ve hava basıncı gerçekten fantastik olduğu için throttling olmadan soğutacaktır. Kendi sitesinde zaten bunu kanıtlamışlar inceleyebilirsin.

Aynı bunun gibi 6 bakır ısı borulu kaliteli soğutucular (Peerless Assassin 120 SE gibi) 280w işlemciyi throttling olmadan soğutabiliyor. Ayrıca bu soğutucunun 32 db'de çıktığı devir ve hava basıncı gerçekten fantastik olduğu için throttling olmadan soğutacaktır. Kendi sitesinde zaten bunu kanıtlamışlar inceleyebilirsin.
Valla çok araştırdım bulamadım. Kendi sitesine de youtube'a da baktım. Link gönderebilir misin?

Valla çok araştırdım bulamadım. Kendi sitesine de youtube'a da baktım. Link gönderebilir misin?

Vpn mi lazım 403 hatası veriyor

Oradan tıklayınca nedense girmedi benim de. Ama şuan siteye erişebiliyorum forumdan tıklamadan. Kod olarak paylaşayım.
Kod:
https://www.segotep.com/EN/home/product?id=591
Hocam özür dilerim ama bu işlemciye hiçbir oc yapmadan 5.3 ghzde nasıl bir 270w çıkarmışlar? İşlemci limiti 253w, tamam 270 görebilir ama 1.27v ve 5.3ghzde mi 270 görür? Ben video sanmıştım test diyince. Elinde olan varsa bir test videosu atsın 180tdp görmeden +95 santigrat çıkacaktır işlemci. Benim 7600x bench başlatır başlatmaz 140w 95 derece oluyor peerless assassinle. Ya o görselde oynama var ya da işlemciye bilmediğim bir ayar çekmişler.

yanlıs hatırlamıyorsam gecen cumada 1200e satılmıstı bu versiyon, pearless a ne cok benziyor fiyatıda uygun demistim
gözüm bunda bakalım

Hocam özür dilerim ama bu işlemciye hiçbir oc yapmadan 5.3 ghzde nasıl bir 270w çıkarmışlar? İşlemci limiti 253w, tamam 270 görebilir ama 1.27v ve 5.3ghzde mi 270 görür? Ben video sanmıştım test diyince. Elinde olan varsa bir test videosu atsın 180tdp görmeden +95 santigrat çıkacaktır işlemci. Benim 7600x bench başlatır başlatmaz 140w 95 derece oluyor peerless assassinle. Ya o görselde oynama var ya da işlemciye bilmediğim bir ayar çekmişler.
Overclock yapmadıklarına dair bir iddia olmadığı için overclock yapılmış haliyle. Ryzen ile Intel'in toplam güç tüketimlerini sıcaklığa göre oranlayıp karşılaştırmak çok yanlış olur. Zen 5 mimarisinde 70.6 mm2 CCD kullanıyor. Güç büyük ölçüde burada harcanıyor. Intel'in Raptor Lake tasarımı ise 257 mm2 lik büyük bir monolitik yonga. 270W bu geniş alanda dağılıyor. Güç yoğunluğu yani watt/mm2 AMD'de daha yüksek. Isı küçük bir alanda yoğunlaşıyor. Bu yüzden aynı soğutucuyla bile hızlı ısınıyor. Intelin daha büyük yongası ısıyı yayıyor. Yani ikisini karşılaştırmak çok saçma olur haliyle.

Merak edenler için soğutucu geldi ve testlerini yaptım.

25 derece oda sıcaklığı Arctic MX-6 macun Ryzen 9700X stok ayarlarda yarımşar saat tek tek OCCT, AIDA64, Prime95 ve Cinebench 2026 testleri yaptım. Thermalright AM5 güçlendirme kiti varken HWiNFO64 sıcaklık değerlerine göre en yüksek değer 73.3 derece oldu (CCD1 Tdie). Diğer tüm çekirdek sıcaklıkları en fazla 58.4 derece gördü. Fan hızı tam yükte test ettim. CPU toplamda maksimum 88 watt güç çekmiş. Değerler gayet tatmin edici. Bu da gösteriyor ki bu gibi tepe seviye işlemciler için sıvı soğutmaya hiç gerek yok. Fanlar ince ayar ile gayet sessiz hale geliyor ama örnek olarak Thermalright kadar sessiz bir CPU fan çözümü olduğunu söyleyemem. Ama ince ayarla gayet iyi hale geliyor. Fanlar gerçekten yüksek hava basıncına sahip ve elinize aldığınızda kaliteyi hissediyorsunuz. Bugünün tarihiyle 1500 TL'ye aldığım için fiyat performans olarak zirve bir çözüm. İçinden çıkan termal macunun performansı nedir ne değildir bilmiyorum ama miktar olarak yeteceğini düşünmüyorum. Montaj aslında gayet kolay kullanım klavuzuna mutlaka göz atın ters takma ihtimaliniz çok yüksek. Gigabyte B650M DS3H (F37) 5600 CL 28 @1.35v test anakartım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,167
Üyeler
187,464
Son üye
mmaydin0144
Geri