Yardım Iki termal macundan hangisi daha iyi?

Hangisi?

• Cooler Master Pro v2

Oylar: 6 28.6%
  • Mx6

Oylar: 15 71.4%

• Oy kullanan toplam üye
    21
ben v3 diye bir model bulamadım, arkadaş olayı anlamamakta ısrar ediyor, elimdeki ürünleri kullanmak istiyorum yeni bir ürün alma istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 defa tekrar etmiş, bence yazım yanlışı değil kendisi sıkıntılı
Yukarda yazdığım gibi v3 modeli güç kaynaklarında var macunda yok. Dediğin gibi bilerek yapıyorsa o kadarını bilemem.
Macun sorusuna ilk mesajımdan bakabilirisin, konu macun seçimi hakkında olan ilk yorumumda önerimi yaptım.

Kolay gelsin.

Yukarda yazdığım gibi v3 modeli güç kaynaklarında var macunda yok. Dediğin gibi bilerek yapıyorsa o kadarını bilemem.
Macun sorusuna ilk mesajımdan bakabilirisin, konu macun seçimi hakkında olan ilk yorumumda önerimi yaptım.

Kolay gelsin.
Yarısına birini yarısına birini süreceğim 😂

sıkıntılı değilim size yazdığım yorumu hatalı olduğunu anladıgınız için bu kadar üstelediniz.aslında ikimiz de biliyoruz coolermaster v2 macundan bahsettiğimi. neyse önemli değil hatalar ders almak içindir.ayrıca ben 5 yıldan fazla coolermaster master gel v3 kullanıyorum fakat sizin macun v2 versiyonu buna hiç dikkat etmemişim. aynı ürün kutusu paketi ws ama sadece iletkeni kıwamı farklı neyse toparlarsak.sizde ki COOLERMASTER macununu kullanabilirsin.mx ten çok daha uzun ömürlüdür ve sıcaklık anlamında da mx ten iyidir.

sıkıntılı değilim size yazdığım yorumu hatalı olduğunu anladıgınız için bu kadar üstelediniz.aslında ikimiz de biliyoruz coolermaster v2 macundan bahsettiğimi. neyse önemli değil hatalar ders almak içindir.ayrıca ben 5 yıldan fazla coolermaster master gel v3 kullanıyorum fakat sizin macun v2 versiyonu buna hiç dikkat etmemişim. aynı ürün kutusu paketi ws ama sadece iletkeni kıwamı farklı neyse toparlarsak.sizde ki COOLERMASTER macununu kullanabilirsin.mx ten çok daha uzun ömürlüdür ve sıcaklık anlamında da mx ten iyidir.
Okey teşekkürler

R7 7800x3d için kullanacağım,
360mm sıvı soğutma aldım ama hangisi kullanayım sizce?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çok yakın macunlar ama ben olsam Cooler Masteri kullanırım sanırım bir ara bunun bir üst modeli olan Mastergel Maker kullanmıştım müthiş bir şeydi ve MX lerden daha uzun gidiyor gibi geldi o Maker sürdüğüm cihazlara hala bakım gerekmedi. Yine de ucuz diye MX alıyorum bu aralar 😀

Yarısına birini yarısına birini süreceğim 😂
Şaka bir yana onu yapma bu arada 😀

Çok yakın macunlar ama ben olsam Cooler Masteri kullanırım sanırım bir ara bunun bir üst modeli olan Mastergel Maker kullanmıştım müthiş bir şeydi ve MX lerden daha uzun gidiyor gibi geldi o Maker sürdüğüm cihazlara hala bakım gerekmedi. Yine de ucuz diye MX alıyorum bu aralar 😀

Şaka bir yana onu yapma bu arada 😀
Valla Cooler Master süreceğim anakart gelince

Valla Cooler Master süreceğim anakart gelince
termal e o kadar takılma, ikiside iyi macunlar.
onemli olan kasa sirkilasyon. iyi degilde ister altın sur, fark etmez.
zamanında elimizde termal olmayınca diş macunu bile surduk..

şaka maka harbiden, işte görüyordu diş macunu, dual core e2200 işlemciye stok fan ile diş macunu sürüyordum, sistem ne sıcaklıktan kapanıyordu, ne sorun yaşıyordu, hey gidi günler...

şaka maka harbiden, işte görüyordu diş macunu, dual core e2200 işlemciye stok fan ile diş macunu sürüyordum, sistem ne sıcaklıktan kapanıyordu, ne sorun yaşıyordu, hey gidi günler...
aynen oyle, q6600 işlemciyi bile diş macunu ile calıstırmıstım:giggle:

Anakart olarak ne aldın

MSI MB PRO B650M-P AM5 DDR5 6000MHZ(OC) HDMI DP VGA 2X M.2 USB3.2 2.5G LAN MATX

Hava giriş çıkışında sorun yok 5 Fan hava alıyor 4 fan havayı dışarıya çekiyor, termal macun bence önemsiz gibi dursada önemli

Aktif olarak mx6 kullanıyorum sıvı soğutmada ve boştayken 35-36 derece işlemcim r5 7500f gayet güzel bir ürün ben memnunum mx6 diyebilirim fakat diğeriyle alakalı pek bilgim yok diğeriyle alakalıda bilgi toplayıp karşılaştırma yapabilirsiniz.
Adam akıllı testler var cooler master daha iyi gibi duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,516
Üyeler
188,946
Son üye
Disturbedx
Geri