Yardım Monitörü nereye göndermeliyim

panelle uğraşmazlar bir üst modelini yollarlar sana hayırlı olsun arkadaşlarımda öyle oldu.

Asus... Allah Kurtarsın dostum. Asla ama asla ölü pikseli garanti kapsamına almıyorlar. Hakem heyetiyle işi çözmen gerekecek yüzde doksan ihtimalle.

Asus... Allah Kurtarsın dostum. Asla ama asla ölü pikseli garanti kapsamına almıyorlar. Hakem heyetiyle işi çözmen gerekecek yüzde doksan ihtimalle.
Hocam belli bir sınırı var 3 taneydi beyaz ölü pikselde galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam belli bir sınırı var 3 taneydi beyaz ölü pikselde galiba
Geri yollarlarsa uğraşmam muhtemelen 3 yıl sonra değiştiricem zaten ekipmanlarla birlikte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende aynı fikirdeyim müşteri hizmetleri çok iyi ama servisi berbat

Direk hiç uğraşmadan geri de gönderebilirler 🙂
garantisi var ise öyle bişi yapamazlar hocam. 2 arkadaş vatandan aldı panelle uğraşmadan pivotlu yüksek hzli monitör gönderdiler ondan yazdım öyle ama garantisi yoksa zaten. zor

Onda ne sorunu olmuştu hocam
piksel ilk aldığında 1 tane varmış. sonrasında 1 sene geçiyor aradan pikseller yoğunlaşmış 3 4 tane köşelerde çıkmış. ve ilk açıldığında alt orta kısımdan siyah dalgalanma oluyordu sonrasında 15 20 saniye sonra düzeliyormuş. 1 hafta sonra daha iyisini göndermişler.

Geri