🔥İndirim Hiksemi HS-ESSD-T200N Mini USB 3.2 1 TB Taşınabilir SSD 3.099TL

İçindekini söküp laptopa takabiliyor muyuz ?

bende var medyamarktten 800 liraya aldım geçen sene
şu an disk dolu sayılır yazma hızı 5mb ama okuması 500mb
okumada problem olmadığı için sıkıntı yok. kutu içi çipi çok dandik büyük ihtimal. yani yaz yaz sil yapacaksanız üzer.

bende var medyamarktten 800 liraya aldım geçen sene
şu an disk dolu sayılır yazma hızı 5mb ama okuması 500mb
okumada problem olmadığı için sıkıntı yok. kutu içi çipi çok dandik büyük ihtimal. yani yaz yaz sil yapacaksanız üzer.
Tıka basa doldurursanız çoğu SSD böyle bayılır maalesef.

1767825208550.webp

Bu kısım çift çentikli

yok bu hiksemi ayrı bir vaka 5 adet ssd im var harici hepsi dolu sayılır bunun gibi düşen yok
hatta samsung evo var birinde dramli 3 gb boş yeri var yazsam 400mb la yazar.
buna 50kb lık dosya dolu 100mb klasör atayım 24 saatte atar o kadar kilit durumda daha 100gb boş yeri var. ancak büyük video falan atabilirim şu an onu da 3-4 saatte atar. okumada problemi yok diye takmıyorum ama bilemiyorum kutumu bozuk içindeki ssd mi yamuk:)

ici sökülüp pcde kullanılırda sata hızları alınır birde nand bellek yok arkadasın yazdıgı gibi 10mb lara düsüyor yazması 3 eder mi? bence etmez

ici sökülüp pcde kullanılırda sata hızları alınır birde nand bellek yok arkadasın yazdıgı gibi 10mb lara düsüyor yazması 3 eder mi? bence etmez
Üründe 3D NAND bellekler var. 5 mb/s düşme sebebi çok parçalı dosyalar sebebiyle olabilir. Veya disk çok doludur. Arabirim yükleri vs. çok sebebi var.

Üründe 3D NAND bellekler var. 5 mb/s düşme sebebi çok parçalı dosyalar sebebiyle olabilir. Veya disk çok doludur. Arabirim yükleri vs. çok sebebi var.
3d bellek oldugunu sanmıyorum daha öncede böyle tasınabilir alıp icindekini pc takmıstım doldukca yavaslıyor belleklilerde böyle sorun olmuyor

3d bellek oldugunu sanmıyorum daha öncede böyle tasınabilir alıp icindekini pc takmıstım doldukca yavaslıyor belleklilerde böyle sorun olmuyor
Nand bellek var hocam ürünün özellikleri kısmında yazıyor.

3d nand bellek var mı yok mu ? Vatandaşa net bilgi verin hocam kamaoyu bu sorunun cevabını bekliyor . Sitesinde 560-520mb/sn demiş ayrıca usb 3.1 ssd çıkarılıp kullanılsa bile bence pek tat vermez , 2nci el filan bakılsa benzer fiyata daha sağlıklı gibi .

Geri