🔴Tek Tıkla YouTube MP3 & Video İndir⬇️

Reaksiyon skoru
6,828
Stacher, popüler yt-dlp aracını görsel bir arayüzle (butonlarla) kullanmanı sağlayan en modern ve güvenli yazılımlardan biridir. Windows üzerine kurulumu oldukça basittir ancak tam verim almak için (MP3 dönüştürme vb.) küçük bir ek adım gerektirir.
İşte adım adım kurulum rehberi:
1. Stacher'ı İndirin ve Kurun
Resmi Web Sitesi:
adresine gidin.
İndir: Ana sayfadaki "Download for Windows" butonuna tıklayarak .exe uzantılı kurulum dosyasını indirin.
Kurulum: İndirdiğiniz dosyayı çift tıklayarak çalıştırın. Windows "Kişisel bilgisayarınızı korudu" uyarısı verirse, Ek Bilgi diyerek Yine de Çalıştır butonuna basın (açık kaynaklı olduğu için bazen bu uyarıyı verebilir).
Kurulum tamamlandığında Stacher otomatik olarak açılacaktır.
2. FFmpeg Kurulumu (En Önemli Adım)
Stacher'ın videoları MP3'e çevirebilmesi veya yüksek çözünürlüklü (4K gibi) videoları birleştirebilmesi için FFmpeg'e ihtiyacı vardır. Stacher bunu kendi içinden kolayca yapmanıza izin verir:
FFmpeg Zip İndir:
adresinden güncel zip dosyasını indirin (bu doğrudan linktir).
Stacher'a Tanıt:
Stacher uygulamasını açın.
Üst menüdeki "Tools" (Araçlar) sekmesine tıklayın.
**"Import FFmpeg .zip"* seçeneğini seçin.
İndirdiğiniz zip dosyasını seçin. Stacher dosyaları otomatik olarak doğru yere çıkaracaktır.
Kontrol: Uygulamanın sağ üst köşesinde yeşil bir onay işareti (check) görüyorsanız kurulum başarıyla tamamlanmış demektir.
3. Temel Kullanım ve Ayarlar
Kurulum bittikten sonra ilk indirmeyi yapmadan önce şu ayarları kontrol etmekte fayda var:
Klasör Seçimi: İndirilenlerin nereye gideceğini belirlemek için sağ alt köşedeki Çark (Ayarlar) simgesine tıkla -> General -> Output Directory kısmından istediğin klasörü seç.
MP3 İndirme: Ana ekrandaki link yapıştırma çubuğunun yanındaki format listesinden "MP3" seçeneğini işaretle.
Hızlı İndirme: Linki yapıştırıp "Enter"a veya "İndir" butonuna basman yeterli.

Bir diğer yöntem

yt-dlp, internet üzerindeki 1.700'den fazla siteden (YouTube, Twitter, TikTok, Instagram, Reddit vb.) video ve ses indirmenize olanak tanıyan, açık kaynaklı ve dünyanın en güçlü komut satırı aracıdır.
Eski ve artık yavaşlayan youtube-dl projesinin geliştirilmiş bir versiyonudur (fork). Görsel bir arayüzü yoktur (siyah ekrana komut yazarak çalışır), ancak kullanımı oldukça basittir.
1. Hazırlık: FFmpeg Kurulumu
yt-dlp'nin videoları birleştirmesi veya MP3'e dönüştürmesi için FFmpeg adlı yardımcı bir yazılıma ihtiyacı vardır.
Windows:
adresinden "essentials build" indirip klasöre çıkarın ve bin klasörünü sistem PATH'ine ekleyin.
macOS: Terminal'e brew install ffmpeg yazın.
Linux: sudo apt install ffmpeg (veya ilgili paket yöneticisi).
2. yt-dlp Kurulumu
Windows:
sayfasından yt-dlp.exe dosyasını indirin. Kolay kullanım için bu dosyayı C:\Windows klasörüne atarsanız, her yerden çalıştırabilirsiniz.
macOS/Linux: Terminal'e sudo curl -L https://github.com/yt-dlp/yt-dlp/releases/latest/download/yt-dlp -o /usr/local/bin/yt-dlp ve ardından sudo chmod a+rx /usr/local/bin/yt-dlp komutlarını girin.
3. En Çok Kullanılan Komutlar
Komut İstemi (CMD) veya Terminal'i açın ve aşağıdaki komutları kullanın:

Temel Video İndirme (En Yüksek Kalite)

yt-dlp "VİDEO_URL_ADRESİ"

En Yüksek Kalite MP3 Olarak İndirme

yt-dlp -x --audio-format mp3 --audio-quality 0 "VİDEO_URL_ADRESİ"

(Buradaki 0 en yüksek kaliteyi temsil eder.)

Oynatma Listesini (Playlist) Komple İndirme

yt-dlp -i "PLAYLIST_URL_ADRESİ"

Format Seçerek İndirme
Önce hangi formatların olduğunu görün:

yt-dlp -F "VİDEO_URL_ADRESİ"

Ardından listedeki ID numarasına göre indirin (örneğin video için 137, ses için 140):

yt-dlp -f 137+140 "VİDEO_URL_ADRESİ"

4. Neden yt-dlp Kullanmalısınız?
Hız: Diğer araçlar YouTube'un hız kısıtlamasına takılırken, yt-dlp çoklu kanal kullanarak çok daha hızlı indirir.
Güvenlik: Reklam, virüs veya izleyici içermez.
Esneklik: Altyazıları indirme, küçük resmi (thumbnail) videoya gömme gibi yüzlerce gelişmiş seçeneğe sahiptir.

Son düzenleme:
website veya google eklentisi olarak yok mu ya exe niye indiriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son zamanlarda bütün mp3 mp4 dönüştürücü siteler tek tek kapandı valla pratik bir şeye ihtiyacım var eklenti versiyonu varsa güzel olur

website veya google eklentisi olarak yok mu ya exe niye indiriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son zamanlarda bütün mp3 mp4 dönüştürücü siteler tek tek kapandı valla pratik bir şeye ihtiyacım var eklenti versiyonu varsa güzel olur
notube var ama bekletme sıkıntısı var yt-dlp exe olmasının sebebi komut satırıyla çalışmasından exenin amacı o cmdden çağırıyorsun linki veriyorsun çekiyor bende kullanıyorum ama arayüzü yok diye millet sevmiyor

bunu yapmak yerine bir şekilde CORS'i aşıp tarayıcı eklentisi olarak bunu yapman daha pratik olurdu

Geri