3000- 3500 TL Kulaklık önerisi

Tokia

80+
Reaksiyon skoru
42
Arkadaşlar konu başlıkta fikiri olan yazarsa sevinirim

Bütçeyi biraz zorlasada alınır mı sizce? Bide sanırım satıcı amazon olunca güvenilir geldi.

Son düzenleme:
kral urun linki degil bu

Bütçeyi biraz zorlasada alınır mı sizce? Bide sanırım satıcı amazon olunca güvenilir geldi.
Bende var baya iyi ses kalitesi. Malzeme kalitesi kötü ama konforlu kulaklık.

Bende var baya iyi ses kalitesi. Malzeme kalitesi kötü ama konforlu kulaklık.
Bende kullanıoyrdum bence malzemesi kötü değil yeterli seviyede.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki 3 kulaklıktan hangisi daha mantıklıdır?
Fifine H9 bu bütçedeki en iyisi alın geçin Barracuda X ses kalitesini beğenmeyenler var birde Barracudanın kırpılmış versiyonu bu

Bende kullanıoyrdum bence malzemesi kötü değil yeterli seviyede
Sadece oyunda takıp sonra standına koncaksa sıkıntı yok ama arada evde takayım yürüyeyim falan dersen gıcırdıyor ve sürücüler oynuyor. Yani ben memnunum ama daha iyi de olabilirdi.

Peki 3 kulaklıktan hangisi daha mantıklıdır?
Hocam diğerlerini kullanmadım ama barracuda x güzel kulaklık, ses kalitesi olsun, ses seviyesi olsun, konforu olsun, bt özelliği olsun parasını baya hakediyor. İndirimde 3k'lara düşüyor onları kovala derim. Başka kulaklık Alacaksan da kumaş ped al yine.

Kablosuz istiyorsan bu da alınabilir.

Kablosuz istiyorsan bu da alınabilir.
Sadece oyunda takıp sonra standına koncaksa sıkıntı yok ama arada evde takayım yürüyeyim falan dersen gıcırdıyor ve sürücüler oynuyor. Yani ben memnunum ama daha iyi de olabilirdi.

Hocam diğerlerini kullanmadım ama barracuda x güzel kulaklık, ses kalitesi olsun, ses seviyesi olsun, konforu olsun, bt özelliği olsun parasını baya hakediyor. İndirimde 3k'lara düşüyor onları kovala derim. Başka kulaklık Alacaksan da kumaş ped al yine.
Hocam kablosuz olmasından ziyade uzun ömürlü olmasını istiyorum. Kaç yıl kablolu kulaklık kullandım alıştım artık yani kablosuza olsun diye bi derdim yok aslında, kablolular kablosuzlara göre daha uzun ömürlü diye kablolu olsun aslında çünkü pili sıkıntı çıkarabilir ya da unutup oyun ortasında pilin bitmesini istemiyorum. Bakarken cloud 3 kablolu gördüm yine 4k ama kullanan arkadaşlarımdan biliyorum uzun ömürlü yani.
Bi amazonda buldum,
bir de vatanda buldum,
aralarında renkten başka fark yoksa vatandaki çok mantıklı gibi. Alınır mı?

Hocam kablosuz olmasından ziyade uzun ömürlü olmasını istiyorum. Kaç yıl kablolu kulaklık kullandım alıştım artık yani kablosuza olsun diye bi derdim yok aslında, kablolular kablosuzlara göre daha uzun ömürlü diye kablolu olsun aslında çünkü pili sıkıntı çıkarabilir ya da unutup oyun ortasında pilin bitmesini istemiyorum. Bakarken cloud 3 kablolu gördüm yine 4k ama kullanan arkadaşlarımdan biliyorum uzun ömürlü yani.
Bi amazonda buldum,
bir de vatanda buldum,
aralarında renkten başka fark yoksa vatandaki çok mantıklı gibi. Alınır mı?
Hocam kablolu dert etmiyorsan garanti kablolu al. Ses kalitesi ve seviyesi konusunda kablolular 10 kat daha iyi desem yeridir.

Geri