Purina Pro Plan Sterilised Yaş Kedi Maması 85 Gram 24 Adet 978,52TL

Reaksiyon skoru
130
Purina
Tanesi 40,77 TL civarına denk geliyor. Baktığım kadarıyla fiyatlar daha yüksek
Başlık uzun olduğu için detaylı isim giremiyorum.
Fiyat bilgisi olan varsa aydınlatabilir, ürünle ilgili bilgisi olan varsa tecrübelerini paylaşsın
1767888409719.webp

5 kilo tavuk bonfile alıp veririm kediye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1k ya

5 kilo tavuk bonfile alıp veririm kediye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1k ya
sonra hayvan duvara tırmansın hormonlu tavuk yüzünden :kekw: kısırlaştırılmış konservesi bu, hayvan kısırsa az verin yediklerinizden. her şeye basıyorlar hormonu. kısır erkek kedim var, bir hafta maması gelmedi, yediğimden verdim hayvan dişi kedinin peşinden ayrılmak bilmedi, yastığa, yorgana her şeye kerkindi.

sonra hayvan duvara tırmansın hormonlu tavuk yüzünden :kekw: kısırlaştırılmış konservesi bu, hayvan kısırsa az verin yediklerinizden. her şeye basıyorlar hormonu. kısır erkek kedim var, bir hafta maması gelmedi, yediğimden verdim hayvan dişi kedinin peşinden ayrılmak bilmedi, yastığa, yorgana her şeye kerkindi.
bizimki dişi bişey olmaz :D

Bu markanın yaş mamalarını kullanıyordum fakat geçenlerde gördüm, bir kaç çeşidinde zehir tespit edilmiş. Almadan ve kullanmadan önce iyice araştırın derim

Hormonlu tavuk ne? Yok öyle bir şey

Pahalı ayrıca bu mamayı Scottish Fold 1 yaşında ki kediem vermiştim tüy dökülmesi ve mide bulantısı durumu oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,188
Üyeler
187,467
Son üye
h4rakirikill
Geri