drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,532
Zamlanmasi önemli değil benim için kaliteli olsundaBence alma şuan, zamladılar hepsini 4biner lira. 2 3 saatte 4k kaybetmiş olma sabret başka bişey alırsın
Zamlanmasi önemli değil benim için kaliteli olsundaBence alma şuan, zamladılar hepsini 4biner lira. 2 3 saatte 4k kaybetmiş olma sabret başka bişey alırsın
üzdü ya. 14k civarı falan olsa en azından düşünecektim. Yaptıkları ayıp.Bence alma şuan, zamladılar hepsini 4biner lira. 2 3 saatte 4k kaybetmiş olma sabret başka bişey alırsın
Önümüz vakitlerde belki kampanya yaparlarüzdü ya. 14k civarı falan olsa en azından düşünecektim. Yaptıkları ayıp.
Bu fiyatı haketmiyor moza r5 alırsın 3 tane alan arkadaşlardan biriyle anlaşıp 22 bine çözersin. Ulan zamlanması önemli değil diyosun benim açtığım moza konusuna niye gelip almayın geçen hafta daha ucuzdu yazdınZamlanmasi önemli değil benim için kaliteli olsunda
Ee yani? Moza gayet uyguna satıldı o zaman ki mozadan yine uyguna var şuanda kalitesi vesaire tartışılır da sen niye takıldın bu kadar dostum?Bu fiyatı haketmiyor moza r5 alırsın 3 tane alan arkadaşlardan biriyle anlaşıp 22 bine çözersin. Ulan zamlanması önemli değil diyosun benim açtığım moza konusuna niye gelip almayın geçen hafta daha ucuzdu yazdın
Mozanın marka sahibi falan mısın dostum sen? Baya seviyorsunKalitesi tartışılır mıneyse yorum yapmayacağım
Sen kargola gelince aticam.19K atarsan bunu hediye edebilirim sana.
Alıntıyı görüntüle
Harbi bir anda zam geldi nsnsjskssksksk.Sayfayı yeniler misin hocamsepete ekleyin veya
Var mı öneriniz hocam?Sen kargola gelince aticam.
Modum bana guvenirsin herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Harbi bir anda zam geldi nsnsjskssksksk.
Zaten almicaktim artık hiç almam.
Ben galerici misali al sat yapıyorum, uyguna bulunca kaçırmayayım dedim. Almışken de satana kadar kullanıyorum.Hayırlı olsun. R5 var bende de memnunum
Direksiyon seti için ekstra serip lazım ya.Sayfayı yeniler misin hocamsepete ekleyin veya
Direksiyon seti diyorsan emir aydın modumuz biliyor.Var mı öneriniz hocam?
Tavsiye verirse sevinirimDireksiyon seti için ekstra serip lazım ya.
Sök tam çok uğraştırıcı oluyor.
Ha son olarak İnş bir gün Apple TV'yi de alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Direksiyon seti diyorsan emir aydın modumuz biliyor.