Sahibinden Param Güvende Satış

OH4NK

80+
Reaksiyon skoru
3
İyi forumlar arkadaşlar

Dün akşam sarı sitede param güvende ile bir satış yaptım. Alan kişi pazarlık yapmadan ve iletişime geçmeden direkt ürünü aldı. Bugün kargolayacam ama biraz şüphelendim. Olası bir dolandırılma veya boş kutu iade durumuna karşı ürünü kargoya verirken kutu içeriğini videoya alsam yeterli olur mu. Ne gibi bir önlem alabilirim başka. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

İyi forumlar arkadaşlar

Dün akşam sarı sitede param güvende ile bir satış yaptım. Alan kişi pazarlık yapmadan ve iletişime geçmeden direkt ürünü aldı. Bugün kargolayacam ama biraz şüphelendim. Olası bir dolandırılma veya boş kutu iade durumuna karşı ürünü kargoya verirken kutu içeriğini videoya alsam yeterli olur mu. Ne gibi bir önlem alabilirim başka. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Sahibinden genelde alıcıyı koruyor bilgine.

İyi forumlar arkadaşlar

Asla ama asla yapmayacağım şeylerin top 3'ünde kesinlikle param güvende ile satış yapmak vardır. Sağlam gönderdiğim cihazı değiştirip replika ürün koyup bana gönderdi aslan abimiz. TECRÜBEYLE SABİTTİR. Sevgiler.

satma

Pg yi sadece kargo ücretini 105tlye getirmek için kullanıyorum ibana alıp ilanı 100tlye çekiyorum anakartı bozuk laptopu satarken kullanmıştım adam tamir etmeye çalıştı yapamayınca iade etti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Raferansı olan kişilere sat sadece

Benim bugüne kaddar 100 tane satışım olmuştur. 10 tanesi iade gelmiştir, gelenlerde sorunsuz beyinsiz alıcıların çalıştıramadığı mallar.

Ürünün her yerini gösterecek şekilde video çekin, seri no suda gözüksün, istersen 10 dk olsun kesintisiz çekin videoyu. Ürün iade olup size bozuk gelirse ya da taş falan gelirse, yıllardır getle satışım var farklı platformlarda n böyle bir şey yaşamadım ama yaşarsanız videoyu sahibindene iletin, müşteri hizmetlerini falan arayın. Kargo da ekran kartı olduğunu varsayıyorum. Önce patpatlı naylona güzelce sarın, sonra da kartona sarıp bantlayın bir şey olmaz

İyi forumlar arkadaşlar

valla ben bu aralara satıyorum affetmiyorum ya video ile baştan sona paketlediğimi çekiyorum adama da video ile açın diyorum bu arada ne satacaksın

İyi forumlar arkadaşlar

Param güvende ile 1 şişe su bile satmam. Herhangi bir sorun olduğunda savcılığa verin diyorlar. Özetle para güvende ama 0rün güvende değil.

Benim bugüne kaddar 100 tane satışım olmuştur. 10 tanesi iade gelmiştir, gelenlerde sorunsuz beyinsiz alıcıların çalıştıramadığı mallar.

Ürünün her yerini gösterecek şekilde video çekin, seri no suda gözüksün, istersen 10 dk olsun kesintisiz çekin videoyu. Ürün iade olup size bozuk gelirse ya da taş falan gelirse, yıllardır getle satışım var farklı platformlarda n böyle bir şey yaşamadım ama yaşarsanız videoyu sahibindene iletin, müşteri hizmetlerini falan arayın. Kargo da ekran kartı olduğunu varsayıyorum. Önce patpatlı naylona güzelce sarın, sonra da kartona sarıp bantlayın bir şey olmaz
ben streçle yada poşetede sarıyorum geçen yağmur altında bırakmışlar galiba aldığım anakartın kutu ıslak geldi allahtan statik poşet varmışta hasar anakarta gelmemiş

yazamadn alan da onlarca satışım oldu, genelde ramler falan oluyordu onlar da onaylıyordu kendiliğinden

ben önce parayı eft alıyorum 100 liraya ilan açıp gönderiyorum

Dostlar elimde miadını doldurmuş bir ekran kartı var. Bu kartlara meraklı kitle var. Ben de ek gelir olsun diye satıyorum. Kutusu ve bağlantı kablosu duruyor. Sağlam şekilde paketledim. Sadece yollarken garanti olsun diye için videoya almak istiyorum. Ptt kargonun sorun çıkaracağını düşünmüyorum ama size de bir danışayım dedim. Akıl akıldan üstündür.

sorun olmaz delı gıbı satıs yapıyorum urunun vıdeosunu cek calısırkene sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,123
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri