İkinci el Rtx 3080 Alınır mı?

3080 ti var ama param güvende ile yok konyada göremedim satan. Amd yazılımından çok sıkıntı çektiğim için 15k en fazla 16k nvidia bakıyorum en kötü 12k ya 3070 almak var aklımda
Hocam ilana baktın mı

ikinci el ekran kartı bakıyorum 15-16k bütçem var. O fiyatlara daha iyi ve yeni amd kartları olduğunu biliyorum ancak şuanda rx 6600 xt kullanıyorum ve yazılımdan hiç memnun değilim. İkinci elde 16 17 bin TL'ye rtx 3080, 12 bin TL'ye de rtx 3070 var bunların arasında kaldım. Nvidia almak istiyorum önerileriniz nelerdir?
O fiyatlara 3080ti bulabilirsiniz onlarada bakmanizi oneririm

Param güvende çokta gerekli bir şey değil zaten adamın konuşmasından, ses tonundan anlaşılıyor. En başta getcontact etiketlerini sorgulayın. Ben şuana kadar havale ederek rx 580,590,6900xt ve başka bilgisayar malzelemeleri aldım bir sorun çıkmadı.

Baktım hocam kartın ilk sahibi olmamanızdan dolayı başka seçeneklere bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rx 6600 xt kullanıyorum şuanda ve driver güncellediğim zaman oyunlardan atıyor o yüzden artık amdye bulaşmak istemiyorum
Hocam ilk sahibi zor bulunur ya kart temiz PG ile gönderirim testini yaparsın yoksa gonderirsin bana geri

Param güvende çokta gerekli bir şey değil zaten adamın konuşmasından, ses tonundan anlaşılıyor. En başta getcontact etiketlerini sorgulayın. Ben şuana kadar havale ederek rx 580,590,6900xt ve başka bilgisayar malzelemeleri aldım bir sorun çıkmadı.
Vereceğim para benim için az bir para değil riske atmamaya çalışıyorum

Vereceğim para benim için az bir para değil riske atmamaya çalışıyorum
Havale ile iş yapma PG ile yap ne olur ne olmaz kartı istersen PG ile gönderirim denersin 1 2 gün içinde iade hakkın oluyor sarı sitede

Geri