Motosiklet Botu Tercihi hangisi olmalıdır?

VolacyHQ

80+
Reaksiyon skoru
8
selamlar iyi forumlar,
eksik olarak bot ve pantolon almam gerekiyor ikisi için de önerilere açığım.
aşağıda linkini bıraktığım botlar arasında kaldım sizce hangisini ve neden tercih etmeliyim?

Günlük kullanım için zor modeller. Motorla gezeceğim, sonra eve gelip çıkaracağım diye alıyorsan 10/10.
Nerede yaşıyosun, soğuk sıcak, yağmur gibi etmenler önemli. Bu botla günlük ne kadar yürüyeceğin önemli. Günlük kullanım için yorucu ve terletici modeller.

Ben bot alırken özellikle waterproof olmasına dikkat ediyorum. Soğuk da geçirmesin ama nefes alsın düşüncesindeyim, günlük kullanımda da sırıtmıyor, o yüzden bu botu aldım zamanında:

Günlük kullanım için zor modeller. Motorla gezeceğim, sonra eve gelip çıkaracağım diye alıyorsan 10/10.
Nerede yaşıyosun, soğuk sıcak, yağmur gibi etmenler önemli. Bu botla günlük ne kadar yürüyeceğin önemli. Günlük kullanım için yorucu ve terletici modeller.

Ben bot alırken özellikle waterproof olmasına dikkat ediyorum. Soğuk da geçirmesin ama nefes alsın düşüncesindeyim, günlük kullanımda da sırıtmıyor, o yüzden bu botu aldım zamanında:

istanbulda yaşıyorum okul iş ev arası gidip geliyorum. onun dışında neredeyse her yere motorla gidiyorum

ben yds kullanıyom rahatsız da etmiyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,678
Üyeler
190,784
Son üye
Cahiturkan
Geri