Ezio Auditore da Firenze•
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 80
Başka ürünler var mı ilginç veya ihtiyaç olabilecek ürünler
Oyuncak olarak geçmiyor mu bu gümrükte kalmaz mıKadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Ucuz uzaktan kumandalı oyuncak fare
Onaylandıysa gönderilir zaten çünkü normalde yasak ürünleri zaten satın alamiyorsun shein izin vermiyorBirkaç tane model uçak aldım gümrükten geçer mi sizce? Oyuncaklara ekimde kısıtlama getirilmişti o yüzden sordum.
Valla SheIn sipariş geçmeye izin veriyor. Sıkıntı olmaz diye düşünerek aldım ben de. Zaten mantıken de sıkıntı çıkaracak bişey yok içinde. Pilsiz saat zaten.Şu mekanik saatler geçer mi ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
dehşet faydalı bir bilgi. ama geç kaldıkMail acma ile ilgili problem yaşayan arkadaşlar mevcut gmailinize . eklerseniz sistem kabul ediyor ve gmaile göre bu mail adresi sizin mailinize ait zaten. Yani yeni mail hesabı açmanıza gerek yok. [email protected] yerine [email protected] yazsanizda mailler [email protected]'a gelir. Denedim Shein kabul ediyor.
Kaynak:
Yoğunluktan kargolar gümrüğe daha erken gelebilir. Hala denenebilir gibi. Ben bunu duzeltmislerdir. Daha doğrusu yazılım ekiplerinin biraz kalitesi düşük olduğu için denedim. Emin olun olmasına daha çok şaşırdım.dehşet faydalı bir bilgi. ama geç kaldık![]()
Evetson gün 6 şubat mı