Shein indirimli ürünler

Birkaç tane model uçak aldım gümrükten geçer mi sizce? Oyuncaklara ekimde kısıtlama getirilmişti o yüzden sordum.

Mail acma ile ilgili problem yaşayan arkadaşlar mevcut gmailinize . eklerseniz sistem kabul ediyor ve gmaile göre bu mail adresi sizin mailinize ait zaten. Yani yeni mail hesabı açmanıza gerek yok. [email protected] yerine [email protected] yazsanizda mailler [email protected]'a gelir. Denedim Shein kabul ediyor.

Kaynak:

Son düzenleme:
Şu mekanik saatler geçer mi ya:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla SheIn sipariş geçmeye izin veriyor. Sıkıntı olmaz diye düşünerek aldım ben de. Zaten mantıken de sıkıntı çıkaracak bişey yok içinde. Pilsiz saat zaten.

Mail acma ile ilgili problem yaşayan arkadaşlar mevcut gmailinize . eklerseniz sistem kabul ediyor ve gmaile göre bu mail adresi sizin mailinize ait zaten. Yani yeni mail hesabı açmanıza gerek yok. [email protected] yerine [email protected] yazsanizda mailler [email protected]'a gelir. Denedim Shein kabul ediyor.

Kaynak:
dehşet faydalı bir bilgi. ama geç kaldık :D

type c çakmak var 24 TL’ye geliyor

Ekler

• IMG_0387.webp
    IMG_0387.webp
    142.6 KB · Hit: 92
dehşet faydalı bir bilgi. ama geç kaldık :D
Yoğunluktan kargolar gümrüğe daha erken gelebilir. Hala denenebilir gibi. Ben bunu duzeltmislerdir. Daha doğrusu yazılım ekiplerinin biraz kalitesi düşük olduğu için denedim. Emin olun olmasına daha çok şaşırdım. :D

son gün 6 şubat mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,834
Üyeler
187,408
Son üye
Furkanzz27
Geri