7500F den çok daha iyi o kesin. Alınır mı konusu sistemin geneline bağlı.Ultra 245 kf hakkında yorumunuz nedir alınır mı diğer seçenek olarak Ryzen 5 7500 f var kararsız kaldım öneriniz nedir
7500f ile farklı soket biliyorsunuz di mi?
Teşekkür ederim hikayeli oyunlar oynarım yavaştan FPS oyunlara geçerim ama diğer yönlü fazla oyun harici girmem bilgimde yok Amd de al diyende var7500F den çok daha iyi o kesin. Alınır mı konusu sistemin geneline bağlı.
Ultra serisi çoklu görevlerde 7500f ezip geçer amaç sadece oyunsa 7500f ile kafa kafaya performans verirUltra 245 kf hakkında yorumunuz nedir alınır mı diğer seçenek olarak Ryzen 5 7500 f var kararsız kaldım öneriniz nedir
Marka kıyasına girmeyim ama o iki model arası kıyas yapacaksak 245KF varken 7500F önermenin bir mantığı yok. Oyun performansı da dahil her konuda önde, önbelleği de daha fazla.Teşekkür ederim hikayeli oyunlar oynarım yavaştan FPS oyunlara geçerim ama diğer yönlü fazla oyun harici girmem bilgimde yok Amd de al diyende var
Böyle almayı düşünüyordum çoğu kişi oyun fps te Ryzen dediği için karıştı kafamMarka kıyasına girmeyim ama o iki model arası kıyas yapacaksak 245KF varken 7500F önermenin bir mantığı yok. Oyun performansı da dahil her konuda önde, önbelleği de daha fazla.
mavi, yeşil kombosu iyi gider hocam. kırmızı bence bu durumda fazla avantajlı değil x3d işlemci soruyor olsaydın, kırmızı ,yeşil derdim.Böyle almayı düşünüyordum çoğu kişi oyun fps te Ryzen dediği için karıştı kafam
7500 f oyunda aynı performans diyorlar pekimavi, yeşil kombosu iyi gider hocam. kırmızı bence bu durumda fazla avantajlı değil x3d işlemci soruyor olsaydın, kırmızı ,yeşil derdim.
oyun içinse 7500x3d al 7500f ne yapacan7500 f oyunda aynı performans diyorlar peki
Bilmediğim için soruyorum intel alıp sonradan Ryzen dönebilirmiyim ileri zaman içinoyun içinse 7500x3d al 7500f ne yapacan
Seçeneklerde 7500 f ve intel varoyun içinse 7500x3d al 7500f ne yapacan
Değil bu arada R5 9600X ile rahat kapışır 245KF, 7500F ile kıyaslanacak işlemci değil.7500 f oyunda aynı performans diyorlar peki
Bilmediğim için soruyorum intel alıp sonradan Ryzen dönebilirmiyim ileri zaman için anakart vs değiştirmem gerekir miDeğil bu arada R5 9600X ile rahat kapışır 245KF, 7500F ile kıyaslanacak işlemci değil.