Çok bütçem yok telefon lazım

dolaroldu8tl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,670
iPhone XS'im motordan düşerken cebimde parçalandı. XS'ten çok memnundum pil ömrü ve aşırı ısınma problemleri dışında. Şu anda da arkadaşımdan ödünç aldığım Oppo A96'yı kullanıyorum 1 aydır j2 ile dolaşıyodum. Bütçem 6-8 lira falan çok üstüne çıkamam gibi duruyor. Ne önerirsiniz?

iPhone XS'im motordan düşerken cebimde parçalandı. XS'ten çok memnundum pil ömrü ve aşırı ısınma problemleri dışında. Şu anda da arkadaşımdan ödünç aldığım Oppo A96'yı kullanıyorum 1 aydır j2 ile dolaşıyodum. Bütçem 6-8 lira falan çok üstüne çıkamam gibi duruyor. Ne önerirsiniz?
9k fiyatına çıkabilirsen a16 öneririm kullanıyorum şuan fiyatına göre güzel.

realme 12 mediamarkt 8-9k civarına düşüyor bazen denk gelirsen bak 12+ olanını aldık 11k ya gayet iyi telefon

sıfır olmasına gerek yok ya

iPhone XR falan bul ikinci elde, eline para geçince takaslayıp model yükseltirsin. Mümkünse 9K bandına çıkıp iPhone 11 bul onun piyasası daha canlı.

Geri