Yardım Kablosuz 75 klavye öneri

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Gagafa

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
107
Çoklu Konu, Spam
Selam arkadaşlar 2 k bütçeye 75 siyah kablosuz klavye önerir misiniz?

2.5 oluyorsa aula f75 güzel.

Aula F87 Pro önerebilirim. Sebepleri Fiyat olarak makul, uzun batarya süresi, fonsiyonel bağlantı seçenekleri ve kaliteli hissiyat 7 Aylık kullanım tecrübelerim bunlar Sevmediği yön olarak bilek desteği yok ama ben ihtiyac duymuyorum Sonradan fark ettım siyah secenegı yok galıba

Auladan daha fp yokmudur
Valla vardır da hocam kullanmadığım ürünleri önermiyorum. Forumdaşlar önerirler güzel modelleri.
Temuda bi ara aşırı ucuzdu herkes aldı gene böyle ucuz olduğu bir yer var mı acaba şuan nerden almak mantıklı olur
O olalı baya oldu ya zaten yurt dışı alışverişi yasaklandı artık. Ben Tr'den 2.300'e aldım 2 ay önce.

Aula F87 Pro önerebilirim. Sebepleri Fiyat olarak makul, uzun batarya süresi, fonsiyonel bağlantı seçenekleri ve kaliteli hissiyat 7 Aylık kullanım tecrübelerim bunlar Sevmediği yön olarak bilek desteği yok ama ben ihtiyac duymuyorum Sonradan fark ettım siyah secenegı yok galıba
Evet hocam maalesef gaming gen trde var ama stok yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla vardır da hocam kullanmadığım ürünleri önermiyorum. Forumdaşlar önerirler güzel modelleri.

O olalı baya oldu ya zaten yurt dışı alışverişi yasaklandı artık. Ben Tr'den 2.300'e aldım 2 ay önce.
Doğrudur hocam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir önerin varmı hocam

Yurt dışı alışveriş yasağı şubatta diye biliyorum şimdi temudan kalvye söyleyebişlri miyim

bende aigo a87 vardı kaliteli klavyeydi sarı switch şarjı 6-7 ay gitmişti

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,188
Üyeler
187,467
Son üye
h4rakirikill