🔥İndirim Co.campout Sırt Çantası Orijinal Körüksüz Ortopedik Konfor 331₺

cekcekici

80+
Reaksiyon skoru
7
Ürün Altındaki Kuponla 331 TL

IMG_3108.webp

Bu köruksuz ne anlama geliyor
Körüksüz olmayan normal bez çantalar iki parça ya da tek parçadırlar. Körük dediğimiz kısım ise taşıma hacmini genişletmek için ön ve arkayı birbirine bağlayan bölümdür. Bu bölümün dilediğiniz şekilde ayrı bir biçimde ya da tek parça halinde dikimi yapılabilir.

bedelli askerlik eşyaları için yeterli olur mu kullanan var mı

bedelli askerlik eşyaları için yeterli olur mu kullanan var mı
55 Litre Yazıyor bende buna benzer bir çanta var tam aynısı mı net emin değilim ama baya malzeme alıyor şehirler arası seyahat ederken kullanıyorum.

55 Litre Yazıyor bende buna benzer bir çanta var tam aynısı mı net emin değilim ama baya malzeme alıyor şehirler arası seyahat ederken kullanıyorum.
valiz götürmek istemiyorum gereksiz boş ağırlık 20 gün için uygun bir çanta bulmaya çalışıyorum ama emin olamadım

valiz götürmek istemiyorum gereksiz boş ağırlık 20 gün için uygun bir çanta bulmaya çalışıyorum ama emin olamadım
Bende başvurdum bedelliye 22 sinde açıklanacak değil mi bedelli sınıflandırması

Körüksüz olmayan normal bez çantalar iki parça ya da tek parçadırlar. Körük dediğimiz kısım ise taşıma hacmini genişletmek için ön ve arkayı birbirine bağlayan bölümdür. Bu bölümün dilediğiniz şekilde ayrı bir biçimde ya da tek parça halinde dikimi yapılabilir.
Teşekkürler

fiyatı ucuz ama ürünün kalitesi çok kötü görünüyor.
ayrıca hb iadelerde sorun çıkarıyor artık. iade almadı. thh başvuracağım... bir daha hb den alışveriş yapmam. zaten sikayetvar sitesinde de aynı şeyleri yazmışlar.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-11 195129.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-11 195129.webp
    31.9 KB · Hit: 91
fiyatı ucuz ama ürünün kalitesi çok kötü görünüyor.
ayrıca hb iadelerde sorun çıkarıyor artık. iade almadı. thh başvuracağım... bir daha hb den alışveriş yapmam. zaten sikayetvar sitesinde de aynı şeyleri yazmışlar.
Bugüne kadar hepsiburada'dan aldığım hiçbir üründe iade problemi yaşamadım kullanmış olsam bile iade aldı aldırdı. Bir problem olursa müşterinin yanında hepsiburada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,601
Üyeler
187,536
Son üye
pcustasi12
Geri