Hazır sistem önerisi verir misiniz? Bütçe 65 bin tl

whysword

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar hayırlı akşamlar arkadaşlar kolay gelsin 65 bin TL kadar çıkabileceğim hazır sistem önerisi verir misiniz?

Anakartı B650M-R veya Battle-AX B650M-PLUS yükseltip alınabilir. Ayrıca kasayı ₺600 farkla beyaz da alabilirsiniz.

İleride yine bu siteden aynı Patriot belleklerden 1x16 GB alıp 32 GB yaparsın, uzun yıllar işini görür. Keza B650M-R ve PLUS anakartlarda iki m2 slotu var. Sonradan 1-2 TB M2 SSD'de de yükseltirsin.

2026-01-12_00-22.webp

Ayrıca Nebi Akgün kanalında OC vb. rehberleri de var. İleride onlara da bakarsın. O yüzden 65K küsür sorun olmuyorsa ben Colorful anakarta yükseltmeni öneririm.

Anakartı B650M-R veya Battle-AX B650M-PLUS yükseltip alınabilir.

İleride yine bu siteden aynı Patriot belleklerden 1x16 GB alıp 32 GB yaparsın, uzun yıllar işini görür. Keza B650M-R ve PLUS anakartlarda iki m2 slotu var. Sonradan 1-2 TB M2 SSD'de de yükseltirsin.

Alıntıyı görüntüle

Ayrıca Nebi Akgün kanalında OC vb. rehberleri de var. İleride onlara da bakarsın. O yüzden 65K küsür sorun olmuyorsa ben Colorful anakarta yükseltmeni öneririm.

Ekran kartı markası bilinmedik hocam sorun teşkil etmez mi diğer bilinen markalara göre ben biraz marka takıntılıyım Asus gigabyte gibi sistemler daha tatmin edici

Gigabyte mı bilinmedik. :kekw:

Colorful yani AsRock deseniz şaşırmazdım veya belleği çoğu insan bilmiyor. Anakart, bellek, ekran kartı hepsi gayet bilindik ve köklü firmalar. Herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Keza bu fiyata anakarta düzgün yükseltme (çıplak, soğutucusuz aşırı giriş seviye anakart kullanıyorlar), CL30 6000 MHz bellek satan site yok. Burada en bilinmeyen şey kasa ve PSU ama onlar da gayet işinizi görür.

Neyse anakartı dediğim gibi bütçe sorununuz yoksa Colorful(65K buluyor), yok diyorsanız Asus 650M-R(64K) yükseltip alın. Diğer hazır sistem sitelerine de baktım. Şu ara İncehesap hariç güzel bileşenleri uygun fiyata satan site yok.

Gigabyte mı bilinmedik. :kekw: Colorful yani AsRock deseniz şaşırmazdım veya belleğe, çoğu insan bilmiyor. Anakart, bellek, ekran kartı hepsi gayet bilindik ve köklü firmalar.

Gayet de bilinir markalar, herhangi bir sorun teşkil etmez. Keza bu fiyata anakarta düzgün yükseltme (çıplak, soğutucusuz aşırı giriş seviye anakart kullanıyorlar), CL30 6000 MHz bellek satan site yok. Burada en bilinmeyen şey kasa ve PSU ama onlar da gayet işinizi görür.
Kasa ismiyle ekran kartı ismini karıştırmışım pardon
Bende bakıyorum hazır sistemlere ama nedense hep aynı işlemci var düzen 5 7500 f özelleştir kısmında değiştirilmiyorda

Kasa ismiyle ekran kartı ismini karıştırmışım pardon
Bende bakıyorum hazır sistemlere ama nedense hep aynı işlemci var düzen 5 7500 f özelleştir kısmında değiştirilmiyorda
Maalesef işlemciyi yükseltecekseniz ekran kartından kısmanız gerekiyor. Şu anlık oyunlar vb. için 7500F gayet işinizi görür. İşlemciyi ileride yükseltirsiniz. Alırken anakart ve ekran kartını iyi almanız yeterli. Yani 9070XT 2K odaklı ama 4K'da bile iş yapıyor.

o da bilindik de sen bilmiyo olabilirsin

Geri