hocam setup bu şekilde oluyor, daha önce vision compact vardı, daha derli toplu hale geldi
Bu tarz bir kasa istiyorum hem çok yer kaplamasın hem akvaryum olsun hemde çokta para vermeyim mantığıyla bakıyorum iyi bir masa üstüne bu kasa alınır mı sizce?
Şuan ki kasam Rw207 daha yeni aldım sayılır ama akvaryum kasanın al benisi bir başka oluyormuş hem yeni bir ortam kurayım hemde güzel bir kasa çekeyim istiyorum (belki iyi de bir psu https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-asus-rog-strix-1200g-aura-1200w-fiyati,252369203.html)
Daha iyisini böyle kompakt küçük ve akvaryum atx anakart ve 360mm sıvı takabildiğim sürece fazlada bir şey istemiyorum
hocam setup bu şekilde oluyor, daha önce vision compact vardı, daha derli toplu hale geldi
İki kasada muazzam cidden hoşuma gitti çok uzundu değil bu kasada karar verdim sadece Asus rog 1200g buna sığmıyormuş galiba Lian li 850w psu da bakabilirim ama 850 içinde masraf yapmak mantıksız geliyorsıvı soğutmam lian li hydroshift 360tl lcd pompanın borularını bilerek yandan uzattım, üstten gelebildiğini biliyorum, kablo sabitleme aparatını kırdım![]()
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Valla kasa cidden çok güzel hocam benim fanlar rgbsiz aslında rgb kısmını düşünüyorumda anakart ram ekran kartı full rgb yakın zamanda bizde o11 e geçiş yaparız sağolun teşekkür ederimBen kullanıyorum flow versiyonunu, sıvı soğutucuyla süper olur bence.
Alıntıyı görüntüle
Hangi fanları kullanıyorsunuz hocam bu aradasıvı soğutmam lian li hydroshift 360tl lcd pompanın borularını bilerek yandan uzattım, üstten gelebildiğini biliyorum, kablo sabitleme aparatını kırdım![]()
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
sıvıdakiler lian li zatenİki kasada muazzam cidden hoşuma gitti çok uzundu değil bu kasada karar verdim sadece Asus rog 1200g buna sığmıyormuş galiba Lian li 850w psu da bakabilirim ama 850 içinde masraf yapmak mantıksız geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla kasa cidden çok güzel hocam benim fanlar rgbsiz aslında rgb kısmını düşünüyorumda anakart ram ekran kartı full rgb yakın zamanda bizde o11 e geçiş yaparız sağolun teşekkür ederim
Hangi fanları kullanıyorsunuz hocam bu arada
fanları temudan almıştım hocam set halinde,İki kasada muazzam cidden hoşuma gitti çok uzundu değil bu kasada karar verdim sadece Asus rog 1200g buna sığmıyormuş galiba Lian li 850w psu da bakabilirim ama 850 içinde masraf yapmak mantıksız geliyor
Valla kasa cidden çok güzel hocam benim fanlar rgbsiz aslında rgb kısmını düşünüyorumda anakart ram ekran kartı full rgb yakın zamanda bizde o11 e geçiş yaparız sağolun teşekkür ederim
Hangi fanları kullanıyorsunuz hocam bu arada
Bahsi geçen ideal bu arada toplam yanlış gormediysem 9 fan alıyor egsoz dahil alınırhocam hem çok dev değil hem içinde ekran kartımda sığıyor ucuzda rgb siz isteniyorsa 5800e 5 fanla gelenide var mantıklı bence kasa güzel duruyor bende mesh var ama sıktı hem kasanın içi gözükmüyor hemde ileride iyi bir dekorasyon yapmak istiyorum o yüzden akvaryum o konuda daha iyi
Bu iyide bilemiyorum sade siyah fan istiyorum satsam fanlarını çok masraf çıkacak ama son çare buOrası öyle bende minik birşeyler bakıyorum akvaryum istemem sebebim belli dekarasyon kısmında meshlwre göre daha çok bir şey uyduruluyor görsellik olarak daha çok şey katıyor o11d mini v2 veya bunun benzerinde büyük kasa alırsam h9 bakıyoruö
Bu kasada güzel
Birde 7 k olmuş alınacak fiystları geçmiş 4 5 ken almam lazımmışOrası öyle bende minik birşeyler bakıyorum akvaryum istemem sebebim belli dekarasyon kısmında meshlwre göre daha çok bir şey uyduruluyor görsellik olarak daha çok şey katıyor o11d mini v2 veya bunun benzerinde büyük kasa alırsam h9 bakıyoruö
Bu kasada güzel
evet 9 fan alıyor güzelde durıyor hoşuma gitti açıkçasıBahsi geçen ideal bu arada toplam yanlış gormediysem 9 fan alıyor egsoz dahil alınır
ikinci elde 5-6ya çözersin bunlarıBu iyide bilemiyorum sade siyah fan istiyorum satsam fanlarını çok masraf çıkacak ama son çare bu
Birde 7 k olmuş alınacak fiystları geçmiş 4 5 ken almam lazımmış
Bende yan sistem topluyorum ona kasa fan vesaire bakıyorum Lianli O11 vision Compact mı alsam main sistemimdeki gibi düşünüyorum da zamlanmis napsam bilemedimevet 9 fan alıyor güzelde durıyor hoşuma gitti açıkçası
ikinci elde 5-6ya çözersin bunları
5.8e bunun fanlı versiyonu var 5 fanla beraber geliyor ön ve alta oda mantıklı düşünürsenBende yan sistem topluyorum ona kasa fan vesaire bakıyorum Lianli O11 vision Compact mı alsam main sistemimdeki gibi düşünüyorum da zamlanmis napsam bilemedim
5.8e bunun fanlı versiyonu var 5 fanla beraber geliyor ön ve alta oda mantıklı düşünürsen