Amd 7 7800X3D Tray işlemci

Aga özellik kısmında yazılar farklı geldı soru da soramıyorum o yuzden o linkten bakmadım garantısıne güvenemedim
Farklı model yok diye biliyorum bu işlemcinin. Her satıcı farklı frekans değeri yazıyor fakat aynı işlemci. Ben hepsiburada ve amazon dan alışveriş yaparken öncelik hepsiburada ve amazon satıcı olmasına bakıyorum direkt müşteri hizmetleri ile muhatap oluyorum valla diğer satıcılardan hiç ürün almadığım için bir şey diyemem hocam.

1080 de oynamayacaksan 5-6 sene baş ağrıtmaz. ve bende beyaz düşünmeni önermem. çünkü evet beyaz parçalar bulunmaz nimet gibi muamele görüyo ve ona göre pahalı. ayrıca çok çabık kirleniyo beyazdan siyaha geçtim kafa rahat
Kafamda her türlü oyunu oynamak var gerek fps gerek hıkayelı 2 k evet beyaz parça araştırıyorum stok sorunu var ve fıyatlar dengesız ılerlıyor göze hitap için beyaz düşündüm ama geregınden fazla kır tutuyorsa sıyaha dönerim

Devam parçalar olarak ne düşünüyorsunuz hocam hayırlı olsun
Kasa msi mag pano 100r sinerji'den aldım.
Ssd corsair 1 tb
Sıvı soğutma msi mag I360 tebilon indiriminden almıştım.
Anakart msi b850 tomahawk max
Psu fsp 850w
Ekran kartı benim mevcut sistemde var 3060ti şimdilik onu kullancam. 5070ti düşünüyorum

Hepsi tamam parça parça gelmeye başladı bugün inşallah haftasonu toplarım 😂

Farklı model yok diye biliyorum bu işlemcinin. Her satıcı farklı frekans değeri yazıyor fakat aynı işlemci. Ben hepsiburada ve amazon dan alışveriş yaparken öncelik hepsiburada ve amazon satıcı olmasına bakıyorum direkt müşteri hizmetleri ile muhatap oluyorum valla diğer satıcılardan hiç ürün almadığım için bir şey diyemem hocam.
Teşekkurler agam daha once de alışverıs yapıp memnun kaldıysan o linkten alırım bende cunku test edecegım pc yok o yuzden karasız kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5070 ti için bütçen siyaha zor yetiyo ondan
Ekran kartından biraz kısıp beyaza yöneleyimmi yoksa o algıdan çıkıp sıyah mı gıtmelıyım

Kafamda her türlü oyunu oynamak var gerek fps gerek hıkayelı 2 k evet beyaz parça araştırıyorum stok sorunu var ve fıyatlar dengesız ılerlıyor göze hitap için beyaz düşündüm ama geregınden fazla kır tutuyorsa sıyaha dönerim
çok kir tutuyo. özellikle ben malatyada yaşıyorum. malum deprem bölgesi 3 yıl geçti diyemiyoruz maalesef her yer toz toprak. 2 ayda tamamen toz bağladı. ve doğru parçalarla siyah da aşırı hoş duruyo. hatta bide lego f1 aracı alıp misina ile astım. sosyal medyada görmüştüm aşırı hoş duruyo
1768236126061.webp

Teşekkurler agam daha once de alışverıs yapıp memnun kaldıysan o linkten alırım bende cunku test edecegım pc yok o yuzden karasız kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartından biraz kısıp beyaza yöneleyimmi yoksa o algıdan çıkıp sıyah mı gıtmelıyım
Hocam ben memnun kalırım başkası kalmaz öyle bakma sonuçta insanız hepimiz:) mesela üstte pttavm den link atılmış ama ben de oraya hiç güvenmem ve alışveriş yapmam ama arkadaş sürekli yapıyordur memnundur. Ben de yeni katıldım foruma iyi araştır yine de son kararını öyle ver.

çok kir tutuyo. özellikle ben malatyada yaşıyorum. malum deprem bölgesi 3 yıl geçti diyemiyoruz maalesef her yer toz toprak. 2 ayda tamamen toz bağladı. ve doğru parçalarla siyah da aşırı hoş duruyo. hatta bide lego f1 aracı alıp misina ile astım. sosyal medyada görmüştüm aşırı hoş duruyo
Alıntıyı görüntüle
Güle güle kullan agam bende ona gore planlarım gidişatı yorum için eyw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,256
Üyeler
187,481
Son üye
Vadi
Geri