🔥İndirim Eczacıbaşı C vitamini 6 ayın en dibi

Reaksiyon skoru
90
Selfit Vitamin C 1000 Mg 20 Efervesan Tablet - C Vitamini, Portakal Aromalı

📉
2 ADET ALIMDA ADET FİYATI 82 TL, ortalık hastalıktan kırılıyor bağışıklığı sağlam tutmak lazım fiyat çok güzel resmi satıcılı.

IMG_5081.webp

IMG_5080.webp

Teşekkürler hocam eczaneden almaya gidecektim yarın tam denk geldi

Bu efervesan şeyler çok mu şekerli oluyor

Valla bilmiyorum ben de ilk kez aldım deneyeceğim ama tadından bir beklentim yok açıkçası. Sonuçta sağlık için bu ortalık influenzadan kırılıyor gün içinde illa ki dışarı çıkıyorum bağışıklığı diri tutmak lazım sabah çıkmadan akşam yatmadan 1 tane çakar geçerim.

Direkt portakal alsanıza bunu alacağınıza
Katılıyorum hocam hem c vit in fazlalığı idrarla dışarı atılır vücütta depolanmaz. Sürekli vitamın kullanmak yerine c vit içeren meyveler daha mantıklı ve ucuz

Katılıyorum hocam hem c vit in fazlalığı idrarla dışarı atılır vücütta depolanmaz. Sürekli vitamın kullanmak yerine c vit içeren meyveler daha mantıklı ve ucuz
ChatGPT'ye sordum:
⚖️ Asıl farkın özeti

Portakal = paket halinde sağlık
Takviye = hedefe yönelik C vitamini 💊
Ne zaman hangisi?
Günlük sağlık, bağışıklık, beslenme → portakal / meyve
Hastayken ya da hasta olacak gibi hissettiğinde, yoğun stres, sigara kullanımı → takviye (kısa süreli)

Yani portakalı devamlı ve düzenli olarak tüketiyorsan buna gerek olmayabilir ama direkt C vitamini de iyi bir kalkandır.

Bir de malum Avrupa'dan dönen meyveler falanlar filanlar pestititler... Tercih meselesi Emre.

100 gram portakalda yaklaşık 50 mg C vitamini var, ortalama bir portakal 200 gram yani 100 mg C vitamini içerir. Bu tablet 1000 mg C vitamini içeriyor yani yaklaşık 10 portakal yemek gibi. Normal yolla bu miktar portakal tüketmek imkansıza yakın ama meyve olarak almak bence de iyi.

Valla bilmiyorum ben de ilk kez aldım deneyeceğim ama tadından bir beklentim yok açıkçası. Sonuçta sağlık için bu ortalık influenzadan kırılıyor gün içinde illa ki dışarı çıkıyorum bağışıklığı diri tutmak lazım sabah çıkmadan akşam yatmadan 1 tane çakar geçerim.
1 aydır influenzayım, ilk hafta öleyim de kurtulayım dedim o kadar lanet bişey. 3 kere covid geçirdim hepsini toplasan bu kadar acı çekmemişimdir.

Geri