trenboloneren
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,135
Ayrıca cihaz nasıl kapatılacak aramalara mi yoksa komple mi çözemedimAlıntıyı görüntületecno camon 40 premier cihazım var yd tek hat kayıtlı yeni düzenleme yüzünden galiba bu durum şimdi tekrar imei mi atılması lazım yada cihaz artık çöp mu sayılır nasıl bir çözüm uygulayabiliriz
IMEI orijinali sizdeyse bir sıkıntı olmaz çünkü bu mesaj hem klonlara hem orijinal sahibine gidiyor.Bu mesaj annemin telefona da gelmişti, üzerinden 1 sene geçti bir şey olmadı.
Eğer cihaz kapatılırsa direk hat ile ilgili yapılan işlemler olmayacak. Mobil veri, SMS, arama vb. ama ben kapatılacağını sanmıyorum.Ayrıca cihaz nasıl kapatılacak aramalara mi yoksa komple mi çözemedim
Bu mesaj annemin telefona da gelmişti, üzerinden 1 sene geçti bir şey olmadı.
Umarım kapanmaz bir kaçak cihaz imkanımız vardı uyguna onuda artık engelliyorlar vergiyi kaldır o zaman oeEğer cihaz kapatılırsa direk hat ile ilgili yapılan işlemler olmayacak. Mobil veri, SMS, arama vb. ama ben kapatılacağını sanmıyorum.
bizim evde köşede duran telefonada geldi 1 sene olmuştur kapanmadı kapanırsada btk ya faturan ile mail atıp numaranın üstüne tanımlatıyorsun cihazıAlıntıyı görüntületecno camon 40 premier cihazım var yd tek hat kayıtlı yeni düzenleme yüzünden galiba bu durum şimdi tekrar imei mi atılması lazım yada cihaz artık çöp mu sayılır nasıl bir çözüm uygulayabiliriz
Bir şey olursa yeniden imei attırırsın hiçbir şey olmaz rahat ol.Alıntıyı görüntületecno camon 40 premier cihazım var yd tek hat kayıtlı yeni düzenleme yüzünden galiba bu durum şimdi tekrar imei mi atılması lazım yada cihaz artık çöp mu sayılır nasıl bir çözüm uygulayabiliriz
HOCAM CIHAZ ZATEN KACAK NE FATURASIbizim evde köşede duran telefonada geldi 1 sene olmuştur kapanmadı kapanırsada btk ya faturan ile mail atıp numaranın üstüne tanımlatıyorsun cihazı