❌İndirim Bitti! Hiksemi 2 tb 2230 ssd 8400 TL

nerdeyse normal 2tb m2 fiyatinda, boyuna gore daha uygun olmasi lazim bide ustune talep de edilmiyor ah amazon

nerdeyse normal 2tb m2 fiyatinda, boyuna gore daha uygun olmasi lazim bide ustune talep de edilmiyor ah amazon
epeydir 12k fiyatlardaydı amazonda ve pazaramada. banada 2242 ölçü lazım ama 2230 alıp aparat kullanacağım mecburen. işin kötüsü piyasada ne 2242 nede 2230 ssd var. alternatif 2230 ölçüde crucial p310 var o da 12k altına görmedim

2230 olmasa mantıklıymış

2230 boyutlu diskler daha pahali oluyor hocam yanlışınız var, bunlar deck ve mini pcler de kullanılıyor, boyut küçük olduğu için tek nand kullanılıyor 2280de üretici 2 veya 4 tane nand kullanabiliyor

alındı görünüyor. indirim bitti olarak işaretliyorum ama belki iptal edilip stoğa girebilir.

2230 boyutlu diskler daha pahali oluyor hocam yanlışınız var, bunlar deck ve mini pcler de kullanılıyor, boyut küçük olduğu için tek nand kullanılıyor 2280de üretici 2 veya 4 tane nand kullanabiliyor
tek nand olsa da bilemedim yani belki daha az uretildigi icin maliyeti fazladir

Geri