Evde ağırlıksız vücut yapılabilir mi?

o vücutta yağ oranı aşırı düşük o yüzden öyle bi vücudu 2 sene de anca yaparsın yağ oranını düşürsen bile vücudun bu yaz öyle görünmesi zor. genetiğine bağlı belki çok iyi yaparsın
yok zaten bu yaz diye özel bi zamanım yok da 2-3 ayda değişimi görmek isterim

benim istediğim vucut az yağlı belirgin karın kasları emirvicinin bir fotosu var ya herhalde plaj vucudumu diyorlar tam bilmiyorum ama onun gibi bir şeyler istiyorum ben şuan 10 rahat zorlasam 15-17 yapabiliyorum
o vucut 3 yil hocam

imkansız falan değil hocam calisthenicse yonel manyak güç kuvvet kazanırsın 2 yıl salona gittim attığım benchi birçok calisthenicsci atamaz fakat onların yaptığının bircogunuda ben asla yapamam basketbol falanda oynuyosan cok daha isine yarar calisthenics yap.

imkansız falan değil hocam calisthenicse yonel manyak güç kuvvet kazanırsın 2 yıl salona gittim attığım benchi birçok calisthenicsci atamaz fakat onların yaptığının bircogunuda ben asla yapamam basketbol falanda oynuyosan cok daha isine yarar calisthenics yap.
ayrı olarakda boks yapmak istiyorum hem estetik hemde boks hız falan filan o tarz bişeyler yapmak istiyorum

ayrı olarakda boks yapmak istiyorum hem estetik hemde boks hız falan filan o tarz bişeyler yapmak istiyorum
tamam yine bi şekilde yaparsın pek rahat olmaz salon gibi fakat iyi gelisim kaydedersin arastır biraz veya direnc lastigi satın al bununla gölge boksu calıs torba alabilirsen onun uzerınde calıs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,601
Üyeler
187,536
Son üye
pcustasi12
Geri