Yardım Kilo aldırıcı protein tozu önerisi

1caagri

80+
Reaksiyon skoru
37
Selamlar arkadaşlar 1.80cm 70kg bir bireyim dışarıdan çok zayıf gözüküyorum 10-15kg eksiğim var nasıl kendime çok zarar vermeden kilo alabilirim hangi protein tozunu ya da başka tozları önerirsiniz(öneren olursa spora gidemem maalesef)
Yardımcı olursanız çok sevinirim

protein tozu kilo aldırmaz dostum adı üstünde protein ihtiyacını bi nebze karşılamak için kullanırsın. senin demek istediğin gainer. onlara bak

Spor yapmadam bi anlamı da olmaz onlardın boşuna yağ alırsın zayıf kal bişey olmaz

Yukarda denilen gibi sağlıklı olarak kilo alman için spor yapman şart sayılır en kolayı bir spor salonuna yazılmaktır ama bütçen yeterli değilse bu adamın evde nasıl yapacağına dair shorts videoları var
onun dışında sağlıklı kilo almak oldukça malliyetli bir şey evde spor yapıp onun dışında kilon x 2gr protein yemen lazım senin için bu 120,140gr arası yapıyor yanında bolca karbonhidrat yemen lazım https://fityemek.com/kalori-ihtiyacini-hesapla/ buradan alman gereken kaloriye bakabilirsin gainer kullanman bu kaloriyi almanı kolaylaştırır

Eğer zararlı yoldan da olsa almak isterim dersen bu kaloriyi tamamlamanın en kolay ve ucuz yolu bence bebe büskivisi 100gr+fıstık ezmesi+yulaf karışımı bu karışım oldukça kalorili bir karışım yağ oranını artırı ama hedefin fit bir vücütsa günde 1kg ya yakın tavuk ve 1,5kg ya yakın pirinç veya daha fazla yemen lazım

Gainer olarak bütçene uygun olanlara bakabilirsin ama bazen öğünlerden pahalıya denk gelebiliyor unutma onların amacı seni alman gereken kaloriye yakınlaştırmak

Ekstra olarak spor yaparken sağlıklı kilo almanın malliyetli olmasının sebebi spor yaptığın için daha fazla kalori almak zorunda olman

Ve kilon şuan normal sayılı olman gereken sağlıklı kilodasın

Son düzenleme:
Yukarda denilen gibi sağlıklı olarak kilo alman için spor yapman şart sayılır en kolayı bir spor salonuna yazılmaktır ama bütçen yeterli değilse bu adamın evde nasıl yapacağına dair shorts videoları var
onun dışında sağlıklı kilo almak oldukça malliyetli bir şey evde spor yapıp onun dışında kilon x 2gr protein yemen lazım senin için bu 120,140gr arası yapıyor yanında bolca karbonhidrat yemen lazım https://fityemek.com/kalori-ihtiyacini-hesapla/ buradan alman gereken kaloriye bakabilirsin gainer kullanman bu kaloriyi almanı kolaylaştırır

Eğer zararlı yoldan da olsa almak isterim dersen bu kaloriyi tamamlamanın en kolay ve ucuz yolu bence bebe büskivisi 100gr+fıstık ezmesi+yulaf karışımı bu karışım oldukça kalorili bir karışım yağ oranını artırı ama hedefin fit bir vücütsa günde 1kg ya yakın tavuk ve 1,5kg ya yakın pirinç veya daha fazla yemen lazım

Gainer olarak bütçene uygun olanlara bakabilirsin ama bazen öğünlerden pahalıya denk gelebiliyor unutma onların amacı seni alman gereken kaloriye yakınlaştırmak

Ekstra olarak spor yaparken sağlıklı kilo almanın malliyetli olmasının sebebi spor yaptığın için daha fazla kalori almak zorunda olman

Ve kilon şuan normal sayılı olman gereken sağlıklı kilodasın
Sağolsun hocam önerileriniz ve bilgileriniz için .

protein tozu kilo aldırmaz dostum adı üstünde protein ihtiyacını bi nebze karşılamak için kullanırsın. senin demek istediğin gainer. onlara bak
Gainerde aldırmaz aromalı nişasta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Spora gitmeden alamazsın kilo alsanda yağlanırsın sadece

Selam bende zayıflıktan gainer Başlamıştım spor yapmadan ürüne göre 3 haftalık kullanıma bağlı 2.5 3 kilo aldırmıştı ama tabi göbek çıkıyor sporsuz :) sporla daha fazlada aldırır kilo, illa ki spor salonuna gerek yok dambıl set al sehpa al evde yap direnç lastikleri oluyor onlardan al

Selamlar arkadaşlar 1.80cm 70kg bir bireyim dışarıdan çok zayıf gözüküyorum 10-15kg eksiğim var nasıl kendime çok zarar vermeden kilo alabilirim hangi protein tozunu ya da başka tozları önerirsiniz(öneren olursa spora gidemem maalesef)
Kilo aldırıcı protein tozu diye bişey yok hocam. Ya da varsa benim haberim yok. Gainer kullanıyor kilo almak isteyenler genelde. Gainer da eğer spor yapmazsan ve dozunu çıkarırsan yağlanmanı sağlar. Artı olarak kilo almak yazmışsın o yüzden gainerdan bahsettim. Eğer amacın kas kazanımı ise ağırlık antrenmanı ve kilonun 1,6-2,2 katı arası günlük protein tüketmen öneriliyor. Bunu illa protein tozundan elde etmek zorunda değilsin alabiliyorsan gıdalardan da alabilirsin. Benim hiç kilo alamamak gibi bir derdim olmadı. Bilmiyorum bu konuyu pek ama çokta takılacak bir şey değil gibi geliyor bana zayıf olmak. Hele hele 70kg 180 çokta kötü değil sanki ya! Neyse kısaca sporla destekleyerek yaparsan bu iş senin için daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada spora gitmeyi salona gitmek gibi düşünmene gerek yok. Evde dumbbell seti ile bir çok hareketi yapabilirsin. Salon ortam ve düzen sağlıyor. Bir süre evde çalıştım. Evde çalışırken de verim aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,374
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri