ilk arabam olucak coupe istiyorum sizce bu alınır mı? hiç videosu bile yok tr de
Hayata bi kere geliyosun ondada kolay satılıyo diye egea almak mı zorunda kalacaksınzamanında herkesin bi düşündüğü araba. birde laguna coupe var bundan sonraki seviyepiyasası olmaması bile tercih edilmeme nedeni olabilir. istediğin zaman satamayacaksın aylarca ilanda duracak. aynı kaderi paylaşan diğer arabalar hyundai coupe, honda crz.
ilandaki araba özelinde komple boyalı ve şase ucu işlemli zaten zor piyasası olan bir araba için son sahibi edecek kriterler.
ilk araba için biraz daha yıllı piyasa modelleri tavsiye ederim. ibiza polo gibi
son araba olma ihtimali de var, ilk araba için bence lpgli piyasası olan bir şey alınabilirilk arabam olucak coupe istiyorum sizce bu alınır mı? hiç videosu bile yok tr de
ben egea al demedim ki dostum. parayı agaçtan toplamıyorsan ilerisinide düşünmek zorundasın. ilk arabası olan adam aracı vurabilir, arıza yaşayabilir. böyle araçlara öyle kolay parça bulamıyorsun bulursanda 15 gün bu parça için çalıştığını fark ediyorsun. yada bir süre sonra maddi sıkıntıda veya keyfi satması gerekebilir.Hayata bi kere geliyosun ondada kolay satılıyo diye egea almak mı zorunda kalacaksın
sırf satılıyor diye aile arabasına bineceğime cerato koup alırım en azından tipi güzel olur. gerekirse bir iki hafta dolmuşla giderim gideceğim yereben egea al demedim ki dostum. parayı agaçtan toplamıyorsan ilerisinide düşünmek zorundasın. ilk arabası olan adam aracı vurabilir, arıza yaşayabilir. böyle araçlara öyle kolay parça bulamıyorsun bulursanda 15 gün bu parça için çalıştığını fark ediyorsun. yada bir süre sonra maddi sıkıntıda veya keyfi satması gerekebilir.
bende piyasası olmayan araçlara bindim ama 2-3 sene sonra üstüne 100-200 koyup şunu alayım deme lüksün olmuyor çünkü satılmıyor araç. bu kadar sığ düşünmemek lazım. kia cerato almasın iyi o zaman egea mı alsın mı demek ?
hll knk spr dvmsırf satılıyor diye aile arabasına bineceğime cerato koup alırım en azından tipi güzel olur. gerekirse bir iki hafta dolmuşla giderim gideceğim yere
ucuz ama .Dzamanında herkesin bi düşündüğü araba. birde laguna coupe var bundan sonraki seviyepiyasası olmaması bile tercih edilmeme nedeni olabilir. istediğin zaman satamayacaksın aylarca ilanda duracak. aynı kaderi paylaşan diğer arabalar hyundai coupe, honda crz.
ilandaki araba özelinde komple boyalı ve şase ucu işlemli zaten zor piyasası olan bir araba için son sahibi edecek kriterler.
ilk araba için biraz daha yıllı piyasa modelleri tavsiye ederim. ibiza polo gibi
evet de bu fiyatlara güzel araba bulamıyorum polo ibiza gibi arabalar varda onlarda gerçekten kötü arabayı en kötü 1 yıl kullanıcam ilk arabam olacağından sağa sola sürtersem üzülmeyeceğim bi arabada boyalı falanben egea al demedim ki dostum. parayı agaçtan toplamıyorsan ilerisinide düşünmek zorundasın. ilk arabası olan adam aracı vurabilir, arıza yaşayabilir. böyle araçlara öyle kolay parça bulamıyorsun bulursanda 15 gün bu parça için çalıştığını fark ediyorsun. yada bir süre sonra maddi sıkıntıda veya keyfi satması gerekebilir.
bende piyasası olmayan araçlara bindim ama 2-3 sene sonra üstüne 100-200 koyup şunu alayım deme lüksün olmuyor çünkü satılmıyor araç. bu kadar sığ düşünmemek lazım. kia cerato almasın iyi o zaman egea mı alsın mı demek ?
madem macera arıyorsun crz al dostum çok daha yakışıklı. tavsiyem 2006 üstü a3 de olabilir sportback yada hatchbackucuz ama .D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet de bu fiyatlara güzel araba bulamıyorum polo ibiza gibi arabalar varda onlarda gerçekten kötü arabayı en kötü 1 yıl kullanıcam ilk arabam olacağından sağa sola sürtersem üzülmeyeceğim bi arabada boyalı falan
fiyat farkı çok crz de baya küçük duruyormadem macera arıyorsun crz al dostum çok daha yakışıklı. tavsiyem 2006 üstü a3 de olabilir sportback yada hatchback