Bilgisayarım belli aralıklarda (galiba) kendini yeniden başlatıyor

x_Akki

80+
Reaksiyon skoru
30
gece valoranta girdim error hatası aldım böyle virüs yersinde ard arda error hatası verir ya o şekil bi error hatası aldım sonrasında pcyi kapattım sabah açtım 45dakka önce reset attı pc kendine şimdi birdaha attı bu resetin kaynağını nasıl öğrenirim çok can sıkıcı bir şey olacak yoksa

cmd yi yönetici olarak çalıştırıp bir sfc /scannow yazar mısın ayrıca error tam olarak nedir ekran görüntüsü veya hata kodu gönderebilir misin

cmd yi yönetici olarak çalıştırıp bir sfc /scannow yazar mısın ayrıca error tam olarak nedir ekran görüntüsü veya hata kodu gönderebilir misin
bunu yazdım %10 12 bişeyler diyor tamamlanınca erroru mu tespit edicek ?

bir çıktı yazacak orada yüzdelik tamamlanınca şunları buldu gibisi diye onu paylaşabilirsin kopyalayıp
1768468690299.webp

sorun yok diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir çıktı yazacak orada yüzdelik tamamlanınca şunları buldu gibisi diye onu paylaşabilirsin kopyalayıp
1768468856621.webp

valorant açıkken ram böyle üstüne birde spotify açıyordum o zaman kapanıyordu aslında ram kullanımından kapanıyor olabilir mi ?

bir de windows bellek tanılama çalıştırabilir misin reset atacaktır bilgine, ayrıca tekrar olduğunu söylemişsin ya bunları yine valorant da oynarken mi attı yoksa sistem normal boşta dururken mi ?

Alıntıyı görüntüle
sorun yok diyor

Alıntıyı görüntüle
valorant açıkken ram böyle üstüne birde spotify açıyordum o zaman kapanıyordu aslında ram kullanımından kapanıyor olabilir mi ?
yeterli yer olmadığı zaman windows otomatik olarak ssd üzerinden bir depolama alanı oluşturur ram e takviye için pagefile.sys diye o yüzden sanmıyorum az da olsa boşta 1.3 GB görünüyor bu resimde valorant arkada açık dimi ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,583
Üyeler
190,768
Son üye
Riwi
Geri