Öncelikle çok geçmiş olsun. Tam olarak çekindiğim süreçlerden biri. Benim başıma gelmez demeyin, geliveriyor. ( Size demiyorum tabi. Herkesi kapsayacak şekilde konuşuyorum. )
Belki uzatmak istememişsinizdir ama hikayenizde eksik bölgeler var sanki. Ekran kartını alan eleman kutunun boş olduğunu nasıl kanıtlamış. Böyle mi?
Alıntıyı görüntüle
Sizin kargoladığınıza dair fotoğraflar geçerli kanıt niteliğinde kabul edilmediyse, elemanın kargonun boş çıktığına dair sunduğu belgeler ne ki onu dolandırdığınıza kanaat getirdiler? Param güvendenin satıcıyı değil alıcıyı koruduğunu, adamı dolandırmak isteseniz satışı zaten buradan yapmak yerine havale / eft sonrası boş kutu gönderebileceğinizi söyleyemediniz mi? Param güvende ile yapılan alışverişlerde benzer durumların yaşanabildiğini buna rağmen bir satıcı olarak iyi niyet göstergesi sağlamak amacıyla param güvende ile satışı gerçekleştirdiğinizi söyleyemediniz mi? Bir de avukat tuttunuz mu yoksa nasıl olsa haklıyım bana bir şey olmaz, ben kendimi savunurum mu dediniz?
Tekrar geçmiş olsun.
Tekrar hayır olsun. El birliğiyle strese soktuk sizi de. Aha para gitti. Aha kargoya verdi ama belki hıyar koydu gönderdi. Aha geldi ürün ama belki de bozuk geldi diye diye iyice paranoyak yaptık sizi de. Mutlu sonla bitmesine sevindim.
O değil de ya 2 gün sonra bozulursa, fatura, garanti de yok. Aha gitti para.

( Paranoya devamke

)