Wraithesports.com rezilliği , THH kararına uyulmaması

Helal olsun sana aferin. Hakkının peşinden koşmuşsun. Arkadaşlar bunun gibi şark kurnazlarının yazdığı iade kabul etmiyoruz gibi lafların hiçbir geçerliliği yok. Böyle bir durumda bu arkadaş gibi hakkını arayın peşinden koşun. Çoğu kişinin bunu yapmayacağını bildikleri için böyle laubali davranabiliyorlar.
bu hükümet thh gibi tüketiciye yarayan bir şeyi nasıl kaldırmadı orası ilginç
Teşekkürler hocam , kesinlikle insanların haklarının peşinden bırakmaması lazım .
Bugün icra'ya verdim , umarım memur arkadaşlar ilamlı icra yapmışlardır :D

Teşekkürler hocam , kesinlikle insanların haklarının peşinden bırakmaması lazım .
tebrik ederim, helal olsun. hakkınızı savunun arkadaşlar, kim ne olursa olsun, nasıl olsa bir şey olmuyor diyerek bir çok satış platformu kafalarına göre at koşturuyor.

az bile yapmışsın. devletimiz adam olsa bu şerefsizler buna cürret bile edemez normalde. devlet uyudukça bunlar vatandaşa çakıyor

Geçen sene hizmetine son veren ..........net isimli internet firmasında 3bin tl civarı alacağım kaldı kullanamadığım hizmet süresinin bedeli olarak. Bu konuyu görünce tekrar aklıma geldi. 6 bankasına haciz koydurdum ilamlı karar ve faiz halen işliyor ödemedikleri için. Ama ödemiyorlar bu şekilde sonsuz evrende devam edecek galiba.
Ek olarak geçen gün wraith den atk pro model gamepad aldım. Konuyu yeni gördüm. Madem böyle bir işleyiş var. Bireysel kararımdır Ürünü eve gelmesini bekleyeceğim açmadan geri iade edeceğim. Mağduriyet nasıl oluyor bakalım tatsınlar. Kredi kartım izin verdiği sürece haftalık alıp iade devam etmeyi planlıyorum. Vatandaş ve müşteri olarak sadece ürün değil garanti ve ürün sonrası destek de hakkımızdır.

Geri