6700xtden rtx 5060a gecılır mı

Hocam baktim ama cok bir fark gormedim ama iste cyberpunk'ta bu sorun normalde oldugu icinde olabilir

Simdi baktimda 4060TI ile denemisiniz GPU kaynakli olmadigini soylemistim en bastan beri israrla neyse testle kanitlanmis oldu sukur bosuna para verip 5060'a gecmediniz

Hocam ama bagzi sorularim yanitsiz kaldi ?

1- Bios'tan ram'inizin frekansini EXPO veya XMP profiline cektiniz mi ? yoksa default'ta mi biraktiniz ? Bios'tan kontrol edermisiniz acaba

2-O surekli her oyunda 100'e cektiginiz fov ayarini standart degerde birakin bir daha oyun oynadiginizda bide o zaman gozlemleyin

(Acikcasi GPU degilse geriye 2 olasilik kaliyor Ram veya SSD gerci CPU'da olasilik ciinde ama CPU cok ama cok zor bozulur yani o yuzden GPU oldugunu dusunmuyorum)

Hatta eger biosta bagzi ozel ayarlariniz falan yoksa OC falan yapmadiysaniz vs.. Default'ta cekip sonra sadece Ram'in Expo veya XMP hangisini destekliyorsa artik o profili etkin hale getirip deneyin bide belki BIOS'ta bir sey vardir (Cyberpunk ve The forest disinda bir oyun daha iyi olur ozelliklede CS2 gibi cisimlerin daha yakin oldugu Textuture yuklenme gibi bir sorunun olmadigi bir oyun cok iyi olur test icin)
cs de sorun yok gıbı hocam yakalayamadım

O zaman sorun yoktur hocam

Ayrica Yeni mi Windows 11'e gectiniz oyle anladim bir onceki cevabinizda ? eger oyleyse ve suan sorun yoksa kullanmaya devam edin zaten windows 10 destegi bitecek yakinda
Cs yi win 11 de denedim

O zaman sorun islemcide değil neyde bu sorun

Cs yi win 11 de denedim

O zaman sorun islemcide değil neyde bu sorun
Sorununuz Cozulduyse bos verin hocam belkide dedigim gibi oyunalrda zaten olan bir sey ama daha once dikkatinizi cekmiyordu ama suan 1 kere dikkatinizi cekmeye basladigi icin her oyunda ozellikle baktiginiz icin dikkatinizi cekiyordur (sizinle ayni sorunu yasayan biri reddit'te baska bir kullaniciyada boyle demisti vs..)

Yani takilmayin devam edin

Sorununuz Cozulduyse bos verin hocam belkide dedigim gibi oyunalrda zaten olan bir sey ama daha once dikkatinizi cekmiyordu ama suan 1 kere dikkatinizi cekmeye basladigi icin her oyunda ozellikle baktiginiz icin dikkatinizi cekiyordur (sizinle ayni sorunu yasayan biri reddit'te baska bir kullaniciyada boyle demisti vs..)

Delirtti hocam bu beni valla arkadasdan ram ve ssd de isredim yarin gelicek onlari da denicem eğer ayni sey olursa takilmamaya calisicam onun rami benimkinden daha kotu birde o da var ssd si onemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Getiremem diyor :/

Son düzenleme:
Delirtti hocam bu beni valla arkadasdan ram ve ssd de isredim yarin gelicek onlari da denicem eğer ayni sey olursa takilmamaya calisicam onun rami benimkinden daha kotu birde o da var ssd si onemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Getiremem diyor :/
EEE sen gotur o denesin o zaman sorun SSD veya Ram'mindemi anlamis olursun (Tabi arkadasina bir sekilde sorunu gostermen lazimki neye bakacagini bilsin)

Hocam sordugum 6700xt kullanicilari bu sorunu yasamiyorken ben yasiyorum ama cok fazla kafama takildi

Hocam sordugum 6700xt kullanicilari bu sorunu yasamiyorken ben yasiyorum ama cok fazla kafama takildi
Hocam Diyom ya ekran kartinizda sorun yok sorun muhtemlen ram'de veya SSD'de yani ankart'ta degildir diye dusunuyorum ama belli olmaz yani ne bilim sorunlarda durduk yere olmaz ya hocam o yakin zamanda hic bir sey yasamadiniz mi iste bir parcayi degistirmediniz veya su mu bir sey dokulmedi mi veya Bios sifirlamadin mi

Hocam Diyom ya ekran kartinizda sorun yok sorun muhtemlen ram'de veya SSD'de yani ankart'ta degildir diye dusunuyorum ama belli olmaz yani ne bilim sorunlarda durduk yere olmaz ya hocam o yakin zamanda hic bir sey yasamadiniz mi iste bir parcayi degistirmediniz veya su mu bir sey dokulmedi mi veya Bios sifirlamadin mi
Hocam sisteme bu zamana kadar sivi birsey hicbir zaman dokulmedi masama su şişesi bile koymuyorum biosu ben kendim el ile sifirliyorum bazen nebi hocanin videosunda verdigi ram oc ayarlarini denedigimde bende stabil calismadi o zaman bir kere kendim sifirladim expo ve sam acip kapadim geribo ayarim vardi pbo yu arti200 verip curve optimzericeksi 30 vermistim hem oyle hemde stock ayarlarla da denedim yine sonuc ayni

Geri