🔥İndirim IPhone 16e 39.983 TL Havale ile Ödemeye Özel

En ucuz olarak gözüken MRcep firması Samsung resmi satıcısı olması lazım. 2 sene önce Powerbank alırken araştırmıştım bir çok markanın resmi satışını yapıyorlar
ben hiç duymadım ilk defa sizden duydum firmayı her zaman apple da direkt yetkilisinden almak daha iyi zaten fiyat aynı gibi

kartla aldıgında taksit yok neyle alıyorsun kartla telefonlarda taksit yok kanunen ya nakit yada havale anca karta tek çekim yapsan direkt ödemen lazım faiz işler gününde ödemezsen

Canım kardeşim taksitten bahseden oldu mu ki sen böyle alakasız bir cevap verdin.. Şu an migrostan alsam 40 lira tek çekim. Sonra eldeki 40 lirayı günlük faize atsam 800-900 lira cepte, oki?

ben hiç duymadım ilk defa sizden duydum firmayı her zaman apple da direkt yetkilisinden almak daha iyi zaten fiyat aynı gibi
N11'in kendisi, Migros sanal market extra da aynı fiyata satıyor. 128gb da size yetebilir ama bir çok kişiye yetmeyebilir. Yeter deyip milleti gazlamayın. Herkes kendine göre baksın.

bu telefonu aldım 14 plustan geçecektim etrafımdakiler iade ettirdi kötü telefon vs. diye diye kullanamadım hiç
Telefon çok iyi de 14 Plustan geçmeye değmez. Tek farkı A15 yerine A18 işlemci ve Type-C şarj olması olacak yani ve ekran küçülecek.

Sıfırdan alacak biri ya da 11 gibi eski cihazlardan geçecekler alabilir.

Migros extra aynı fiyat hatta 500 tl indirim çeki var.

bu telefonu aldım 14 plustan geçecektim etrafımdakiler iade ettirdi kötü telefon vs. diye diye kullanamadım hiç
ikinci el telefon satıcıları elindeki ikinci el düz iphonelar patlamasın diye kötülüyor telefonu heralde, bu boş algı kulaktan kulağa da yayıldı gitgide. iphone kısmında düz modellerde 17 ve bu hariç alınabilir mantıklı telefon kalmadı. 14 plus varken geçmeye değmez o ayrı.

Geri