Yardım Bambu Lab A1 bu fiyata mantikli mi

P1S bakabilirsin. Onda bu sorunu yaşayan yok sanırım ama çıkma şansı var. Aynı board onda da var çünkü.

A1'e ben olsam şimdilik bulaşmazdım. Yangın çıkarma riski bile var. Bambu Lab'in de saçma bir şekilde tamire yollanan ünitelerdelki NTC'yi incecik metal telle bypass etmesi saçmalık. Sanki işlevi yokmuş gibi atıyorlar.

Son düzenleme:
Ender kullandım hepsinin dişli sıyırma anakart kablo soketlerine kararma kablolarda temazsizlik.
A1 combo aldım eve tabla sorunu bitirdi beni iş yerine 6 tane var 0 sıkıntı şansızlık o bir eve aldığım sorunlu çıktı.
Creality hı çok iyi ama Ender serisi çöp seri.
Metatechtr sağlam.

Combo al lazım olur gücün yetiyorsa kapalı kutu versiyon al kafam rahat olsun.
Valla en uygununu aldım hevesimi attım yatıyo bi köşede. 9k ya aldım kampanya vardı kaçırmadım

Valla en uygununu aldım hevesimi attım yatıyo bi köşede. 9k ya aldım kampanya vardı kaçırmadım
Çalıştım yerde Ender hi ler yana yana hi görünce endere elektrik veresim gelmiyor A1 kıskanıp kopyalanmışlar ilk defa creality sağlam ürünü var.
K2 plus ömrümüzü yedi tabla sorunu var kronik çözüm yok yurt dışı özel ide veya graphite tabla lazım gümrük geçmiyor.
Abs-asa basmak imkansız resmen creality ömür kısaltır 😂
Bizde ucuz diye aldık enderleri
hı 11k bile düştü denk gelse hepsini ondan alırdık.

ya da combo mu almaliyim
metatech,bambulabın turkıye dıstrubıtoru bu fıyata baslangıc sevıyesı daha ıyı yazıcı bulamazsın yazılım anlamında bı hata alırsan da ınternette bol vıdeosu var yapıştur gitsin

Çalıştım yerde Ender hi ler yana yana hi görünce endere elektrik veresim gelmiyor A1 kıskanıp kopyalanmışlar ilk defa creality sağlam ürünü var.
K2 plus ömrümüzü yedi tabla sorunu var kronik çözüm yok yurt dışı özel ide veya graphite tabla lazım gümrük geçmiyor.
Abs-asa basmak imkansız resmen creality ömür kısaltır 😂
Bizde ucuz diye aldık enderleri
hı 11k bile düştü denk gelse hepsini ondan alırdık.
pritt kullanmayı denedin mi

Tahmini teslim 1-31 Mart olması kötü kombonun ya bende almayı düşünüyorum açıkçası ama bilemedim. Bu yeni çıkan 4 başlıklı var ön satışta oda tr kaynağa ihtiyaç var acilinden h2c muadili 1/3 fiyata.
Snapmaker u1 i diyorsan bulabilirsen mükemmel cihaz onu almanı öneririm ama tüm stokları geçen gün bitmişti yeni parti açtılarsa bilmiyorum

ya ben alicamda bu 3d printer i DIY Drone tarzi seyler yapmayi planliyorumda bu gumruk ve alisveris kisitlamalarindan sonra yapilabilir mi onuda hic bilmiyorum acikcasi :D

4k ekler elegoo century Carbon alırdım yanında 3 filament hediyesi de var

Bir eksiği yok gibi hepsiburadadan 9 taksit al bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu nasildir peki dedigin ile bunu kiyaslasan benzer fiyatlarda cunku baska bir arkadas onermis

pritt kullanmayı denedin mi
Hangisi A1 mi soğuk tabla yapıştırıcı tabla değişimi hotend cart curt ne yapmadımki 😂 elle kalibrasyon şimdi de K2 plus.
Root elle kalibrasyon.
Kalite nozzle table değişimi felan filan tabla tutarsız ayarliyorsun isi 100 dereceyi geçtimi
Kayıyor genleşip.
A1 tabla sorunu var dedim sattım 6 ay uğrastim farklı sorun var diğer yazıcilarda sorun oldumu kolay çözdüm bunda yok çözüm bıktım sattım zararına.
Bak K2 tabla 0.3 sapma harika ama en ufak şeyde kayıyor düzeltiyorum yine aynı bu makine herkes problem yaşıyor sahibinden yedek tabla ile satiyolar 😂
Screenshot_2025-12-12-09-35-56-184_com.android.chrome.webp

Screenshot_2025-12-11-09-46-38-372_com.android.chrome.webp

Geri