Vatan rtx 5070 51.670 tl acil

Reaksiyon skoru
66
Değerli arkadaşlar şu anda 51.000 küsür TL vatanda rtxX 5070 sistem kampanyada 54.000 TL idi birkaç gündür geçenlerde bir arkadaş 50.000 TL’ye 5070 sistemler vardı süper Kasım indirimlerinde vesaire demişti hala bulunabiliyor eğer gerçekten bulunmayacak süper bir fiyat ise almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum saygılar. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5070-a6220m-k-1tb-ssd-16gb-ram.html

Ekler

• IMG_0059.webp
    IMG_0059.webp
    125.4 KB · Hit: 63
Değerli arkadaşlar şu anda 51.000 küsür TL vatanda rtxX 5070 sistem kampanyada 54.000 TL idi birkaç gündür geçenlerde bir arkadaş 50.000 TL’ye 5070 sistemler vardı süper Kasım indirimlerinde vesaire demişti hala bulunabiliyor eğer gerçekten bulunmayacak süper bir fiyat ise almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum saygılar
Lazımsa al pişman etmez bu fiyata.

Özelleştirme tavsiye eder misiniz en kritik hangi parça ise ekran kartının haricinde link eklemiştim şimdi üst tarafta link eklendi
bu sistemi bende aldım. Özelleştirme yapmadım ama yapacak olsaydım öneri anakartı 4 bin fazla verip yükseltirdim. Ben bütçeden dolayı 620 anakartlı aldım

bu sistemi bende aldım. Özelleştirme yapmadım ama yapacak olsaydım öneri anakartı 4 bin fazla verip yükseltirdim. Ben bütçeden dolayı 620 anakartlı aldım
Gereksiz. Özelleştirme kısmında fazladan fiyat koyuyorlar.

B850 anakart mantıklı olabilir miydi
Yok o fiyat farkına değecek bir şeyi yok. İyi bir model sayılmaz o da. Orada alınacaksa X670 olan alınır ama 50K lık sisteme 7K anakart yükseltmesi yapmak biraz uçuk kaçar 100K bandı sistemlere daha uygun o anakart 😀

çoğu kişi a-620 ye giriş seviyesi anakart dedi kafamı karıştırdı bütçem buna yetti en uygun mantıklı olan buydu
İlerde 9800X 3D gibi modellere geçip aynı anakartla kullanırım gibi bir düşünce yoksa pek önemi yok 7500F için hepsi yetiyor.

Teşekkür ederim. kafamı karıştırmıştı bütçeden dolayı yükseltemedim pişmanlık olur diye düşünmüştüm sadece anakart tarafında giriş seviyesi si yeterli olmaz dediler

Özelleştirme tavsiye eder misiniz en kritik hangi parça ise ekran kartının haricinde link eklemiştim şimdi üst tarafta link eklendi
ilerde bu sisteme r7 7800x3d işlemci takacaksan anakartı kesinlike x670 yap ara fark değer.

al geç yapılabilir

Geri