İşlemciniz kaldırır da gerek yok bence. 240Hz+ monitör kullanmanız gerek onu hissetmeniz için. Tercih meselesi tabi kiEs selamun aleykum aklımda Gravastar Mercury X yada Gravastar Mercury X Pro var. X olan 1k hz X Pro olan 8K hz arada 1200 tl fark var bu fiyat farkı 8k hz için değer mi? İşlemcim ryzen 7 7800x3d
İşlemciniz kaldırır da gerek yok bence. 240Hz+ monitör kullanmanız gerek onu hissetmeniz için. Tercih meselesi tabi ki
Monitör 360hz. 4k hz de kullansam mouseu fark hisseder miyim 1k ile arasında.8k destekleyen mouse var elimde ama açmıyorum, bataryanın içinden geçiyor 8k, bence değmez.
tamamen keriz söğüşleme bence bu 8k olayı, 1k ile 8k arasında bir fark hissetmedim ben, tryhard oynuyorsanız bilemem şahsi görüşüm.Monitör 360hz. 4k hz de kullansam mouseu fark hisseder miyim 1k ile arasında.
Hissedilmez. Bence aradaki 1k fiyatı vermeye gerek yok. Ben de 8kHz destekleyen mouse kullanıyorum ama gereksiz yani 1kHz olanı alıp geçin benceMonitör 360hz. 4k hz de kullansam mouseu fark hisseder miyim 1k ile arasında.
Mercury X proya 7k vermek yerine beast x alırdım bu arada hocam.Es selamun aleykum aklımda Gravastar Mercury X yada Gravastar Mercury X Pro var. X olan 1k hz X Pro olan 8K hz arada 1200 tl fark var bu fiyat farkı 8k hz için değer mi? İşlemcim ryzen 7 7800x3d