Yardım Maxsun Rtx4070 Turbo Ekart Alınır mı ?

NVIDIAMDINTEL

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,769
merhabalar, 2elden bu kart alınır mı ?
markanın ekart ilk defa gördüm
satıcı ile aynı şehirdeyiz. elden 17bin bırakıyor.

Çin menşei bir marka reddite biraz araştırma yapılabilir. Sorunlu alınmaz diye bir şey geçmemiş genel olarak

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence alınır

Sadece soğutmayla ilgili farklı modellerde sorun yaşayanlar var ama bu kart dışarıdan çok güzel görünüyor ve 3 fanlı. Bence güzel bir termal macunla termal puttylerle süper bir hale getirilebilir.

Çin menşei bir marka reddite biraz araştırma yapılabilir. Sorunlu alınmaz diye bir şey geçmemiş genel olarak

Bence alınır

Sadece soğutmayla ilgili farklı modellerde sorun yaşayanlar var ama bu kart dışarıdan çok güzel görünüyor ve 3 fanlı. Bence güzel bir termal macunla termal puttylerle süper bir hale getirilebilir.
4070 zaten ısınan bir kart değil bu hem 3 fanlı hem bloğu kalın gibi geldi her türlü soğur bu. Büyük ihtimalle bu model markanın üst segment bir modelidir zaten.

4070 zaten ısınan bir kart değil bu hem 3 fanlı hem bloğu kalın gibi geldi her türlü soğur bu. Büyük ihtimalle bu model markanın üst segment bir modelidir zaten.

Bence alınır

fiyat konusunda ne diyorsunuz aralık 2025 de facebookta gigabyte windforce 2x 4070 sıfır 21k satılıyordu. bu 2el kart 17 istiyor o kısım düşündürdü. garantisiz bi kart

Bende öyle düşünüyorum 15 16 bine alınır

fiyat konusunda ne diyorsunuz aralık 2025 de facebookta gigabyte windforce 2x 4070 sıfır 21k satılıyordu. bu 2el kart 17 istiyor o kısım düşündürdü. garantisiz bi kart
İkinci elde 20 bine yine garantisiz rtx 4070ler var

Piyasayı bilmiyorum açıkçası ama ortalama 18K bandıydı diye hatırlıyorum 4070 piyasasını belki son dönem artmıştır.

Piyasayı bilmiyorum açıkçası ama ortalama 18K bandıydı diye hatırlıyorum 4070 piyasasını belki son dönem artmıştır.
ortalama 17-18 satıyorlar 2 fanlılar

Bende öyle düşünüyorum 15 16 bine alınır

İkinci elde 20 bine yine garantisiz rtx 4070ler var
16 bin teklif verecem verirse alacam gibi duruyor, kart tasarımı ilk defa hoşuma gitti

i üst segment bir kart ve soğutma performansı da baya iyi, nvidia piyasasını bilmiyorum ama piyasa ortalamasının 2 k aşağısındaysa alınabilir bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,903
Üyeler
190,825
Son üye
Requlity
Geri