🔥İndirim Vatan Bilgisayar 20.000TL'ye 2000TL, 40.000TL'ye 5000TL ParafPara Kampanyası

Gaming oc serisi orta üst seviye sayılabilir. Sadece nvidia 5000 ve amd 9000 serisinde termal jel kullandıkları için jelin pcb'ye veya soğutma sistemine akma gibi sıkıntıları oldu. Nisan ve sonrası üretilen ürünlerde jel miktarı azaltılarak sorun giderildi diye biliyorum. Seri numarası 2516 ve sonrasında sorun yoktu yani.

Hocam 5070 güzel kart. Eğer 30 bin lira civarına aldıysanız ve 4K zorunluluğu yoksa çok kafaya takmaya gerek yok.

İlle 5070 Ti istiyorsanız Vatan son birkaç gecedir 22.00 sonrası indirimler yapıyor. Bu indirimlerde Inno3D ve Zotac'ın SSF boyutlarındaki kartları %10 indirime giriyor ve piyasanın 4 - 5 bin lira altında satılıyor. Üstüne Paraf olayı eklenince fiyatlar Kasım indirimleri dönemine dönüyor.

Bu arada Inno3D ve Zotac markaları, PCPartner'in alt markası. Yani temelde aynı üretici sayılır. İki model de soğutma anlamında giriş seviyesi ama ciddi bir ısı problemleri bulunmuyor. İki modelde de gördüğüm en büyük eksi, minimum fan devrinin %30 seviyesinden başlaması. Bu Inno3D'de 1400 RPM civarına, Zotac tarafında 1100 RPM civarına denk geliyor. Soğutma bileşenleri anlamında Zotac kartına dair hiçbir inceleme bulamadım, Inno3D'de ince blok olmasına rağmen 6 ısı borusu var ve bu iyi. Undervolt uygulanırsa 62 63 derecede sessiz fan devrinde sorunsuz kullanılır. Türkiye'de de Endeks Bilişim ve Ekse Bilişim garanti sağlıyor, iki firma da iyidir.
Teşekkür ederim cevap için. 5070 ile ti arasında fiyat performans farkı çok fazla. Kişiye özel kredi kartı kampanyası ile 27 bin civarına 5070 aldım inno3d. Yinede 12gb şuan için çok arada bir bellek miktarı gibi. 37 civarına 5070ti alma imkanı olsa şuan için mantıklı olur mu?

Şu pos mevzusunu anlamadım? Mağazadan mi alışveriş yapacağız kartla? Yeşillendirirseniz sevinirim şu cahil kardeşinizi :D

Gaming oc serisi orta üst seviye sayılabilir. Sadece nvidia 5000 ve amd 9000 serisinde termal jel kullandıkları için jelin pcb'ye veya soğutma sistemine akma gibi sıkıntıları oldu. Nisan ve sonrası üretilen ürünlerde jel miktarı azaltılarak sorun giderildi diye biliyorum. Seri numarası 2516 ve sonrasında sorun yoktu yani.
2517 ile başlıyor benim kartın seri no
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1768566457377.webp

300 TL'de hediye bakiyem vardı amazonda bu fiyata aldım hocam satıcı ve gönderici amazon com tr idi anlık indirim yakaladım kısa sürdü çöktüm hemen :)

Şu pos mevzusunu anlamadım? Mağazadan mi alışveriş yapacağız kartla? Yeşillendirirseniz sevinirim şu cahil kardeşinizi :D
vatan.com.tr'de paraf kart bilgilerinizi girdikten sonra isteseniz de farklı posla işlem yapamazsınız. sistem otomatik halkbank posuna yönlendiriyor. sıkıntı yok yapıştırın. :)

2517 ile başlıyor benim kartın seri no

Alıntıyı görüntüle

300 TL'de hediye bakiyem vardı amazonda bu fiyata aldım hocam satıcı ve gönderici amazon com tr idi anlık indirim yakaladım kısa sürdü çöktüm hemen :)
Fiyat çok iyi hocam macera aramayın. Kartın soğutması ve ses durumları iyidir. Jel olayını kafaya takmayın maksimum 250w çeken kartta sorun olmaz ve iletken de olmadığı için aksa bile karta zarar vermez. Kartı gigabyte üzerinden kaydedin. Yanlış hatırlamıyorsam 36 ay garantisi vardı. Güle güle kullanın.

vatan.com.tr'de paraf kart bilgilerinizi girdikten sonra isteseniz de farklı posla işlem yapamazsınız. sistem otomatik halkbank posuna yönlendiriyor. sıkıntı yok yapıştırın. :)

Fiyat çok iyi hocam macera aramayın. Kartın soğutması ve ses durumları iyidir. Jel olayını kafaya takmayın maksimum 250w çeken kartta sorun olmaz ve iletken de olmadığı için aksa bile karta zarar vermez. Kartı gigabyte üzerinden kaydedin. Yanlış hatırlamıyorsam 36 ay garantisi vardı. Güle güle kullanın.
teşekkürler amazonun yıl sonu hediyesi oldu diyelim 4060ti sattım bunu kullanıyorum

Teşekkür ederim cevap için. 5070 ile ti arasında fiyat performans farkı çok fazla. Kişiye özel kredi kartı kampanyası ile 27 bin civarına 5070 aldım inno3d. Yinede 12gb şuan için çok arada bir bellek miktarı gibi. 37 civarına 5070ti alma imkanı olsa şuan için mantıklı olur mu?
Eğer Inno3D özelinde soruyorsanız iki slotluk SSF bir kart olmasına rağmen soğutma bloğu yeterli. Gürültü konusunda da stres testlerinde maksimum 2000 rpm civarı dönecek şekilde kartı maksimum 70 75 derece civarlarında tutabiliyor ki bu kart 300w TDP olduğu için çok normal. 600W'lık ısıtıcılar var sonuçta. Marka da globalde genelde olumlu anılan bir marka ve 5070Ti'ların vrm'leri genelde 14+3 fazlı olduğu için uzun ömür konusunda problem olmaz. Söylediğiniz gibi 37 bin lira civarına alırsanız çok güzel bir alışveriş yapmış olursunuz. :)

Eğer Inno3D özelinde soruyorsanız iki slotluk SSF bir kart olmasına rağmen soğutma bloğu yeterli. Gürültü konusunda da stres testlerinde maksimum 2000 rpm civarı dönecek şekilde kartı maksimum 70 75 derece civarlarında tutabiliyor ki bu kart 300w TDP olduğu için çok normal. 600W'lık ısıtıcılar var sonuçta. Marka da globalde genelde olumlu anılan bir marka ve 5070Ti'ların vrm'leri genelde 14+3 fazlı olduğu için uzun ömür konusunda problem olmaz. Söylediğiniz gibi 37 bin lira civarına alırsanız çok güzel bir alışveriş yapmış olursunuz. :)
Teşekkürler bilgilendirme için. Arkadaşada aldık inno3d 5070 twin 69 dereceyi geçmiyor oyunlarda. 2 fanlı bir karta göre oldukça başarılı. Ama yine de 16 aklımda kaldı. Bakalım Vatan akşama bir güzellik yapacak mı?

Teşekkürler bilgilendirme için. Arkadaşada aldık inno3d 5070 twin 69 dereceyi geçmiyor oyunlarda. 2 fanlı bir karta göre oldukça başarılı. Ama yine de 16 aklımda kaldı. Bakalım Vatan akşama bir güzellik yapacak mı?
Vatan günlerdir güzel fiyatlara düşürüyor. Bu gece incehesap'tan karşı atak bekliyorum ben. :D

Herkese selamlar.

Bu piyasada hazır sistem ve GPU arayan arkadaşlar için çok iyi bir kampanyaya denk geldim. Halkbank Paraf kredi kartı kullanıcısıysanız 16 - 31 Ocak tarihleri arasında Vatan Bilgisayar'dan yapacağınız 20.000TL ve üstü alışverişlerde 2.000TL Paraf Para, 40.000TL ve üstü alışverişlerde ise 5.000TL Paraf Para kazanabiliyorsunuz. Ayrıca Paraf kredi kartlarına özel 6 taksit de mevcut.

Özellikle son birkaç gündür süren gece indirimlerinde TV, hazır sistemler ve ekran kartlarında piyasanın altında kalan fiyatlar vardı. Üstüne bu banka kampanyası, benim son zamanlarda gördüğüm en iyi alışveriş kampanyası olabilir.

Kampanya'dan kazanılacak puanı düştüğümde özellikle 5070 Ti serisi için fiyatlar resmen ateş ediyor.
Inno3D X3 5070 Ti = 44612TL > 39612TL
Zotac Solid SSF 5070 Ti = 46403TL > 41403TL
MSI Ventus 3X 5070 Ti = 48410TL > 43410TL
MSI Gaming Trio 5070 Ti = 54611TL > 49611TL

Ben GPU arayışında olduğum için GPU fiyatlarını ele aldım. Cep telefonları dahil birçok üründe kullanılabilir gibi duruyor.
Ekran kartını falan boşverin her üründe geçerliyse iPhone 16e alın seri şekilde 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,135
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri