Babam sıkıntılı videolar izliyor çok etkileniyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ben öyle bile demedim, ilk önce sordum, cinsel içerikli şeyler mi izliyor diye fakat aşırı bir tepki verdi, sanki ne sorduk :D
Konu sahibi kisi ya ilgi çekmeye çalışıyor ya da cidden mental sorunları olan birisi.

Ya hocam herifinde açtığı konunun bi tarzına bak insan yardım etmek istiyorda bi yandan ne diycenide hiçte bilmiyor bi yandanda komik gelince dayanamayıp patladım işte
Şakaların durmuyor ondan bahsediyorum.
Dünyaya gelen her kimse eksikleriyle gelebiliyor.
Önce bir sorgulamak şart. 😉

Ben gerçek çatışma videolarından bahsediyorum ALLAHUEKBER ALLAHUEKBER diye bağıran insanlardan bahsediyorum AMA ANLATAMIYORUM.

Ben gerçek çatışma videolarından bahsediyorum ALLAHUEKBER ALLAHUEKBER diye bağıran insanlardan bahsediyorum AMA ANLATAMIYORUM.
Birader, hayatın gerçekleri bunlar. Baban demek ki infaz videoları falan izliyor, gerçek çatışmayı kim videoya alacak veya canlı yayınlayacak.

Ben günde 15-16 saat 30 derece havada -3,-4. Katlarda inşaatlarda çalıştım. Ilık değilim, sadece bir sorunumu anlatmak istedim duygu patlaması yaşadım biraz abartim özür dilerim lütfen konu kapansın artık

Ya birde TV den izliyor yotubeden silahlı videolar izliyor, çok fazla siyasi şey izliyor hadi bunlar neyse de. Az önce gittim yüzümü yıkamaya televizyondan şöyle bir ses geliyor "köylere girdiler erkekleri kadınlarınin önünde köyün ortasında zorla soydular her şey göründü bazıları bundan sonra inth*r etti diyordu abi ben çok etkileniyorum sadece konuşmada bile travma yaşatıyor bana. Önceden öyle videolar izleme dedim cevap vermedi her zaman izlemeye devam etti gerçekten içime sıkıntı düşüyor böyle şeyler duyunca, görünce
Yas kac kardesim ?

Yani ilkte cogu kisi gibi cinsel icerik izliyor sandim dogal olarak basligi gorunce Sonra silahli catisma falan diyince telegramda gercek savas goruntuleri cinayet goruntuleri falan izliyor sandim vs.... Ama devam edince gayet normal geldi yani hic izledigi seyin basligina baktin mi mesela ??

Yani adam belki dogudaki Teror sorunu veya sudan'daki katliam veya Israil flistin savasindaki katliamlar veya benzeri tarihgi olaylarin bir belgeselini falan izliyordur ? yani gayet normal zaten aksi turde icerikler YouTube'da Yayinlanmaz

Yani kisaca Abartiyorsun

Şükredin halinize hocam.
Doğu Türkistan'da, Ukrayna'da burnumuzun dibinde Filistin'de soykırımlar içerisinde dünyaya bu mental ile gelmiş olduğunuzu varsayın.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri