2026 yılında Monster Tulpar t5 v8.1 alınır mı?

HorF

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar. 2. Elden 8 bin TL gibi çok uygun bir fiyata Monster Tulpar t5 v8.1 buldum 2026 yılında bunu alsam sizce oyun oynarken çok sorun yaşar mıyım. Satıcının söylediğine göre ekranında gidip gelme sorunu varmış o sebepten ötürü bu kadar ucuzmuş sizce almalı mıyım?
Özellikleri:
İ7 6700hq
Gtx 1060 6gb
16gb ram 2400 mhz
256gb ssd 1tb hdd

Bütçenizi bilmiyoruz genel olarak. Şu anda elinizde çalışır durumda bilgisayar/bilgisayar parçası var mı? Ona göre değerlendirme yapalım.

• Beğen
Reaksiyonlar: HorF
Bütçenizi bilmiyoruz genel olarak. Şu anda elinizde çalışır durumda bilgisayar/bilgisayar parçası var mı? Ona göre değerlendirme yapalım.
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın bildirim gelmemiş telefonuma. Bütçem Max 10k civarı. Elimde eski bir laptop var Toshiba'nın modeli sSatallite L775 model bir cihaz var. işlemcisi Intel i5 2450M, ekran kartı Nvidia GT525M, 8GB ram ve 128 GB SSDsi var. Oyun oynamak istediğimde maalesef CS2 olsun veya herhangi güncel oyun olsun oynanmıyor maalesef o yüzden ya elimdeki laptop ile linux vs. Kurup oyun oynamayı deneyeceğim veya 2. Elden takas ile üzerine para vererek yeni bilgisayar almayı deneyeceğim. Linux kursam sizce oyun oynayabilir miyim?

Estağfirullah. Dizüstü konusunda bilgim yok denecek kadar az maalesef. İnşallah gönlünüze ve cebinize uygun bir şeyler denk gelir hocam.

• Beğen
Estağfirullah. Dizüstü konusunda bilgim yok denecek kadar az maalesef. İnşallah gönlünüze ve cebinize uygun bir şeyler denk gelir hocam.
Teşekkür ederim cevabınız için. Masaüstü için 2. Elden denesem kendim tek tek parça toplayarak sistem kurabilir miyim. Yoksa direkt hazır 2. Satan birilerinden almak mı daha mantıklı olur?

Kendiniz para buldukça ikinci elden parça almayı deneyebilirsiniz. Hazır satanlardan da bilgisayarcılar genelde pahalı satıyor. Sarı site vb. yerlerden ev kullanıcılarından almayı deneyebilirsiniz.

• Beğen
Teşekkür ederim cevabınız için. Masaüstü için 2. Elden denesem kendim tek tek parça toplayarak sistem kurabilir miyim. Yoksa direkt hazır 2. Satan birilerinden almak mı daha mantıklı olur?
masaüstü için ikinci el iyice araştırarak güzel sistemler toplanabilir abdullah abinin son videosuna bakabilirsiniz

• Beğen
masaüstü için ikinci el iyice araştırarak güzel sistemler toplanabilir abdullah abinin son videosuna bakabilirsiniz
Teşekkür ederim. En son 10kya sistem topladığını gördüm. Ama eğer 10kya sistem toplarsam ekran klavye gibi şeylere param kalmayabilir maalesef o yüzden laptop daha uygun geliyor bana acaba almayı düşündüğüm laptopun linkini atsam karar vermede yardımcı olabilir misiniz?

Alacağınız cihazla CS2 oynayabilirsiniz ortalama 100 fps civarı olacaktır, fakat mevcut bilgisayarınızla oynamanız imkansız.

Teşekkür ederim. En son 10kya sistem topladığını gördüm. Ama eğer 10kya sistem toplarsam ekran klavye gibi şeylere param kalmayabilir maalesef o yüzden laptop daha uygun geliyor bana acaba almayı düşündüğüm laptopun linkini atsam karar vermede yardımcı olabilir misiniz?
Anladım, tercih size kalmış.Masaüstü alınacaksa uzun vakte yayıp daha iyi bir sistem elde edebilrisnizi ondan dolayı demiştim.Tabi yan ürünlerde işin içine girince miktar artıyor epey. Tabii laptop linkini atarsanız inceleyelim

Son düzenleme:
Geri