🔥İndirim Sunny Prime 4K 16 GB Android TV Stick 1.497 TL!

Mi box dan daha mı iyi kral ona göre ilerde almayı düşünüyorumda 1-2 ay sonra

Bu markanın hiçbir malını almayın tvsini uydu cihazını akıllı cihazını falan kullandım hepsi çok dandikti iç yapısı da berbat tavsiye etmiyorum next'in tv cihazları buna bin basar

Şu an next Amazon’da satışta değil o yüzden fiyatları çok yüksek bence o fiyata Dreamstar nova 2 yi tavsiye ederim 2 yılda içinde freetv var ulusal kanalları izleyebilirsiniz internet üzerinden
Bu markanın hiçbir malını almayın tvsini uydu cihazını akıllı cihazını falan kullandım hepsi çok dandikti iç yapısı da berbat tavsiye etmiyorum next'in tv cihazları buna bin basar

Ekler

• IMG_6161.webp
    IMG_6161.webp
    83.4 KB · Hit: 34
Sunny üretimi değil lisanslı TV box cihazlarının hepsi fason üretimdir sunny yapsa yapsa dış kasasını yapmıştır ki muhtemelen onu da yapmamıştır çünkü anlamsız olurdu

Kullanan var mı bana 5v girişli bi cihaz var mı önerebileceğiniz?
Mi tv stick 4k 2nd gen dünüşüyorum ama fiyatı biraz yüksek geliyor

bu ürün 4k'yı ciddi anlamda destekliyor mu? 4k televizyona taksak 1080p veya 720p olarak tanımaz değil mi?

Next bu paralardaydı yine ineceğini düşünüyorum bekleme şansınız varsa onu alın

Geri