Çözüldü✓ 10.000 TL’ye kadar ikinci el ekran kartı

bartu_5

80+
Reaksiyon skoru
48
Bütçe
10000
Merhaba dostlar,
sistemimde kullanmış olduğum gtx1650super ekran kartını yükseltmek istiyorum.
Hem tahmini ne kadara satabilirim bu kartı hem de ne alınır fiyat/performans olarak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.
Not: Sistemim ryzen 5 7500F +32gb ram aktiftir.

Merhaba dostlar,
Hem tahmini ne kadara satabilirim bu kartı hem de ne alınır fiyat/performans olarak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.
rx 7000 veya rtx 4000 serisinin altına bakma bence. olabildiğince yeni bişe al. nvidia tarafında pek bişe bulmak zor ama belki rx 7600xt falan bulunabilir

rx 7000 veya rtx 4000 serisinin altına bakma bence. olabildiğince yeni bişe al. nvidia tarafında pek bişe bulmak zor ama belki rx 7600xt falan bulunabilir
rx 6700 xt alınabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10k civarı vardı yanlış hatırlamıyorsam
samsun içinde bulabilirsem çok iyi olacak.
arkadaşımız dediği gibi yeni serilere geçince bi tık çıta artıyor. bendeki kartı 3 civarına satsam bana maximum 8.000 Tl civarlarina mâl olması lazım. Yine de teşekkür ederim tabii ki

Merhaba dostlar,
2k daha çıkabilirsen 6800xt alabilirsin 2k gaming için uygun , 6700xt alabilirsin diğer türlü.

Geri