Iphone'dan çok sıkıldım sizce Samsung S25 ultra'ya geçmeli miyim ?

Reaksiyon skoru
47
Merhabalar yaklaşık 12-13 senedir iphone kullanıcısıyım. Çok sıkıldım Samsunglar çok hoşuma gitmeye başladı, Şuan anlık olarak 16 pro kullanıyorum acaba geçsem değer mi ? Pişman olur muyum lütfen sadece kullananlar yorum yazarsa sevinirim

Bende böyle düşünüyorum yakın zamanda samsung s serisine geçeceğim

Merhabalar yaklaşık 12-13 senedir iphone kullanıcısıyım. Çok sıkıldım Samsunglar çok hoşuma gitmeye başladı, Şuan anlık olarak 16 pro kullanıyorum acaba geçsem değer mi ? Pişman olur muyum lütfen sadece kullananlar yorum yazarsa sevinirim
25 ultra çok zamlandı kamu indirimi yapabilirsen 26 ultra al 512 gb 85kya falan denk gelir
1x ve selfie kamerası olarak biraz daha kötü günlük hayat için

Değişiklik iyidir. Aralarındaki tek fark kullanım farkı. Arayüz farklı, bir de telefonun kendi fiziki tasarımı farklı.

Onun dışında aynı segment telefonlar.

Pişman olabilirsin ben Samsunga geçmeyi denedim ertesi yıl yarı fiyatına zar zor satıp yine iPhone döndüm. Çevremde severek kullananlar da var tercih meselesi. Ama illa alacağım diyorsan 2 ay sonra yenisi çıkacak cihazı alma S26U al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi platformda geçerli kamu indirimi ? öğretmen kardeşim
Samsung.

hangi platformda geçerli kamu indirimi ? öğretmen kardeşim
öğretmen çalışmıyor sanırım meb li e posta olması gerekiyor k12 olmuyor edu hiç olmuyor edu öğrenci mağazası
polis doktor hemşire thy çalışanı vs geçerli oluyor
1-2 sene içinde satıp yükseltirim diyorsan samsung geçme trde samsungların fiyatı ucuz olduğundan 2. elde iyice eriyor 4 sene falan kullanacaksan mantıklı

öğretmen çalışmıyor sanırım meb li e posta olması gerekiyor k12 olmuyor edu hiç olmuyor edu öğrenci mağazası
polis doktor hemşire thy çalışanı vs geçerli oluyor
1-2 sene içinde satıp yükseltirim diyorsan samsung geçme trde samsungların fiyatı ucuz olduğundan 2. elde iyice eriyor 4 sene falan kullanacaksan mantıklı
Çok teşekkür ederim

16 pro, 16 pro max, 17 pro kullandım s25 ultra gibi tatmin etmiyo hiçbiri. kamera dışında bi artısı yok ki samsung ultraları da kötü değil. s26 ultrayı bekleme bence çünkü kamera değişmeyecek s24 ultra da kullandım s25 ultra da. öneririm pişman olmazsın

16 pro, 16 pro max, 17 pro kullandım s25 ultra gibi tatmin etmiyo hiçbiri. kamera dışında bi artısı yok ki samsung ultraları da kötü değil. s26 ultrayı bekleme bence çünkü kamera değişmeyecek s24 ultra da kullandım s25 ultra da. öneririm pişman olmazsın
hayır fiyat farkı çok az olacak o yüzden beklenir
ekran olarak hem yazılım hem donanımsal olan aç kapa yapılabilir hayalet ekran falan geliyor

hayır fiyat farkı çok az olacak o yüzden beklenir
kim fiyat farkı çok az olacak dedi shjbgfjskbfdcjkd. samsung ülkemize iyi fiyat politikası uyguluyo evet ama fark az falan olmayacak. o fiyata çıınca 17 pro serisine mi baksam diyecek zaten. büyük ihtimalle kendi işlemcisiyle geelcek bide. insan onun riskine de girmek istemeyebilir standart snapdragone işlemci varken. asıl değişmesi gereken kamera da değişmiyoç ne anlamı var o yüzden beklemenin

kim fiyat farkı çok az olacak dedi shjbgfjskbfdcjkd. samsung ülkemize iyi fiyat politikası uyguluyo evet ama fark az falan olmayacak. o fiyata çıınca 17 pro serisine mi baksam diyecek zaten. büyük ihtimalle kendi işlemcisiyle geelcek bide. insan onun riskine de girmek istemeyebilir standart snapdragone işlemci varken. asıl değişmesi gereken kamera da değişmiyoç ne anlamı var o yüzden beklemenin
aylardır araştırıyorum bi araştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,853
Üyeler
189,171
Son üye
cage*
Geri